Afbeelding bij hof van Saksen

Beschikbaarheid & prijzen

Hof van Saksen

In Nooitgedacht vind je het Hof van Saksen van Landal, een luxe vakantiepark met een groot zwembad met snelle glijbanen. Voor jong en oud is er op dit luxe resort van alles te beleven. Maar niet alleen op het park zelf is er van alles te doen. Ook in de omgeving van Nooitgedacht kan je veel leuke uitjes maken. Daarover lees je zo wat meer. Op het park kan je kiezen uit een luxe huisje voor 2 tot wel 24 personen. Deze zijn voorzien van alle gemak en comfort en staan midden in de natuur. Heerlijk voor een weekend weg of een lekker lange vakantie. Lees snel verder en kom alles te weten over Hof van Saksen in Drenthe. Een uniek resort voor het hele gezin.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van het luxe vakantiepark Hof van Saksen in Nooitgedacht van Landal
© Landal

Wat is er allemaal te doen op en rond Hof van Saksen van Landal?

Hof van Saksen is het meest luxe vakantiepark van Landal. Je kan hier kiezen uit veel activiteiten voor het hele gezin. Zowel buiten als binnen is er op het park van alles te doen. Wat dacht je van de Laser Tag Arena en de Family Adventure Golf? Daag elkaar uit en heb de grootste pret met elkaar. Voor de kinderen is er zowel binnen als buiten een leuke en grote speeltuin. Maar ze kunnen ook meedoen aan een van de vele workshops of springen in de Bounz® Arena.

Ook voor oudere gasten heeft Hof van Saksen veel te bieden. Wil je jezelf eens lekker laten verwennen? Dan kan je terecht in de spa & wellness op het resort. Voor een lekkere massage, een behandeling of een bezoek aan de sauna. Daarna kan je lekker bijkomen met een hapje en een drankje in een van de vijf restaurants. Of je trekt je terug in je luxe huisje en laat daar wat bezorgen of maken door een privé-kok. Hier kan je zien wat er allemaal mogelijk is op dit luxe resort in Drenthe.

Hof van Saksen zwembad met 5 glijbanen

Hof van Saksen van Landal staat bekend om het grote en subtropische zwembad. Roetsj hier van één van de vijf snelle glijbanen waarbij de Subito de nieuwste aanwinst is. Of laat je meevoeren door de wildwaterbaan van maar liefst 107 meter lang. Voor de kleintjes is er een leuk peuterbad en bij lekker weer kan je ook terecht bij het recreatiemeer met een strand. En wil je even tot rust komen? Dan kan je in één van de whirlpools terecht die ook in het zwembad zijn te vinden.

Impressie van een van de vijf glijbanen in het subtropisch zwembad op Hof van Saksen van Landal
© Landal

Wat is er te doen in de buurt van Nooitgedacht?

Niet alleen op het park is er veel te doen. Ook in de buurt van Nooitgedacht kan je veel leuke uitjes maken met het hele gezin. Je zit zo in de gezellige plaatsen Emmen en Assen. Maar ook de leuke stad Groningen is goed te bereiken vanaf het resort. Maak hier een leuke wandeling, ga een dagje shoppen en kom daarna even bij op een terras. En willen de kinderen een dagje naar de dierentuin? Je zit zo in Wildlands in Emmen.

Houd je van rust en natuur? Huur dan een fiets of maak een mooie wandeling in de omgeving van Hof van Saksen. Je zit hier midden in de natuur en kan veel mooie tochten maken. Bijvoorbeeld langs de Hunebedden waar Drenthe bekend om staat. We hebben vast wat leuke uitjes in de buurt van Nooitgedacht voor je op een rijtje gezet. En nog veel meer ideeën voor een dagje weg vind je op de website van Drenthe.

Hof van Saksen, luxe huisjes in de natuur

Na een leuke dag in de omgeving of in het zwembad trek je je terug in je huisje op Hof van Saksen. Deze zijn er voor 2 tot maar liefst 24 personen. Alle huisjes op het park zijn mooi gelegen en voorzien van alle gemak en comfort. En wil je nog meer comfort? Kies dan voor een van de luxe huisjes met een eigen sauna of andere wellness voorzieningen. Of je nu met zijn tweetjes komt, met het hele gezin of met de hele familie. Op Hof van Saksen is er altijd een geschikt vakantiehuis te vinden. Niet alleen voor een paar dagen of een weekend weg maar ook voor een lange en luxe vakantie in Drenthe.

Wil jij ook wel naar het Landal resort Hof van Saksen in Nooitgedacht? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er allemaal beschikbaar zijn en zie meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle lastminute aanbiedingen.

Impressie van een van de luxe huisjes in Drenthe op Hof van Saksen
© Landal

Zoek je toch liever nog even verder? Kijk dan hier voor een ander vakantiepark in Drenthe. En je kan hier een kijkje nemen om te zien of er nog een ander Landal vakantiepark is dat aansluit bij jouw wensen.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

Hof van Saksen
Nooitgedacht (Drenthe)

herlaad de kaart

Adres Hof van Saksen

Veldweg 22-24
9449 PW Nooitgedacht

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op Hof van Saksen

 • 3 slaapkamers en 1 badkamer
 • Comfort uitvoering
 • Speciaal voor kinderen
 • 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • Comfort uitvoering
 • Met hond of huisdiervrij
 • 1 slaapkamer en 1 badkamer
 • Extra luxe uitvoering
 • Huisdiervrije accommodatie
 • 3 slaapkamers en 1 badkamer
 • Comfort uitvoering
 • Met hond of huisdiervrij

Meer huisjes op dit park

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van Hof van Saksen vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Drenthe te ontdekken.

 • 5-sterren kindercamping in Drenthe
 • 25 speeltuinen en zwembad
 • Gelegen in een bosrijke omgeving
 • Nieuw vakantiepark in Drenthe
 • Luxe Unbrick woningen met wellness
 • Vakantiewoningen met eigen zwembad
 • Rustig vakantiepark in Drenthe
 • Overdekt zwembad en peuterbad
 • Leuke activiteiten voor jong en oud
 • Zwembad met glijbaan en peuterbad
 • Aan een recreatieplas met strand
 • Uitgebreid animatieprogramma

Meer vakantieparken in Drenthe

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.