Afbeelding bij hof van Saksen

Prijzen & beschikbaarheid

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een luxe familiepark van Landal en vind je in Drenthe. Het luxe resort ligt midden in de natuur en heeft veel te bieden voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van het zwembad op het resort? In dit zwemparadijs is er eindeloos veel waterpret voor jong en oud. Maar je vindt op het park veel meer voorzieningen. Hieronder lees je alles over dit mooie familiepark in Drenthe.

Impressie van Hof van Saksen met een van de waterglijbanen en het recreatiemeer
© Hof van Saksen

Hof van Saksen zwembad

Het zwembad op Hof van Saksen werd al eerder genoemd. In dit zwemparadijs zullen gasten van alle leeftijden zich vermaken. Bijvoorbeeld met de spectaculaire waterglijbanen die in het zwembad zijn te vinden. Zo vind je hier o.a. Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld van maar liefst 195 meter lang. Of zoef met zo’n 60 km per uur van de steilste speedslide van Nederland. Hier zie je alles over de waterglijbanen op het park.

Maar er is nog veel meer waterpret te beleven op Hof van Saksen. Zo is er o.a. een muzikaal peuterbad, een recreatiemeer met strand en een wildwaterbaan. Of ontspan in de whirlpools of trek een baantje in het wedstrijdbad. En dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden op het park.

Foto van één van de waterglijbanen in het zwembad
© Hof van Saksen

Meer voorzieningen

Dit luxe familiepark in Drenthe heeft natuurlijk veel meer te bieden. Zo zal het ook de culinaire liefhebber aan niets ontbreken. Met maar liefst vijf restaurants kan je op het park alle kanten op. En eet je liever thuis dan kan je kiezen voor de culinaire boerderij op Hof van Saksen. Of laat een privékok komen die in je accommodatie een heerlijke maaltijd bereid.

Ook voor spa & wellness ben je hier aan het goede adres. Hier vind je verschillende sauna’s en baden en kan je terecht voor beautybehandelingen. Voor de échte liefhebber is er zelfs een speciale wellness boerderij.

Hof van Saksen met kinderen

Voor kinderen is er hier ook meer dan genoeg te doen. Uniek zijn bijvoorbeeld de Kinderacademies waar de kinderen echt worden uitgedaagd. Hier leren kinderen (en hun ouders) van alles over tal van onderwerpen. Van archeologie tot mode en van techniek tot sport. Niet alleen leuk maar ook nog eens leerzaam.

Maar er is natuurlijk nog veel meer vermaak voor kinderen. Zo kunnen ze lekker springen op de trampolines of klimmen in het indoor speelparadijs. En het hele gezin zal zich vermaken met Laser Tag, een lasergame waarbij je tactisch moet spelen. En verder vind je op het resort speeltuinen, bowlingbanen, speel- en sportvelden en nog veel meer voorzieningen.

Impressie van Laser Tag, een lasergame voor het hele gezin

Luxe accommodaties t/m 24 personen

Op Hof van Saksen vind je luxe accommodaties voor 2 t/m 24 personen. Kies voor een knusse boerderij met wellness voorzieningen of een speciale boerderij voor gezinnen met jonge kinderen. En kom je met een grotere groep dan zijn er natuurlijk ook grotere accommodaties op het park.

Bijzonder is de ‘culinaire boerderij’ voor 12 personen met luxe keukenapparatuur. Een ideale accommodatie voor een culinair weekend met vrienden of familie waar je heerlijk kan koken. En kom je met een nog groter gezelschap dan zijn er boerderijen voor 18 of 24 personen. Hier zie je alle luxe accommodaties op Hof van Saksen.

Impressie van een van de luxe accommodaties op Hof van Saksen in Drenthe
© Hof van Saksen

Naar Hof van Saksen in Drenthe

Lijkt een luxe vakantie in Drenthe jou wel iets dan is dit resort in Nooitgedacht misschien wel een goed idee. Door de luxe accommodaties en de vele voorzieningen is het een familieresort waar van alles is te doen. En niet alleen op het park maar ook in de omgeving van Hof van Saksen is er genoeg te ontdekken.

Lees snel verder en ontdek alles over dit mooie familieresort in Drenthe. We hebben alle informatie over het resort, de voorzieningen en de accommodaties voor je verzameld. Maar ook voor leuke tips in de omgeving vind je genoeg inspiratie. En heb je een mooie boerderij op het park gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder. Wel zo makkelijk!

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Hof van Saksen? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Zwemparadijs met spectaculaire waterglijbanen
  • Luxe accommodaties t/m 24 personen
  • Vijf restaurants op het park
  • Van alles te beleven voor kinderen
  • Spa, wellness en beauty faciliteiten

Adres Hof van Saksen

Veldweg 22-24
9449 PW Nooitgedacht

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Hof van Saksen
Nooitgedacht (Drenthe)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark