Afbeelding bij tinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold

Beschikbaarheid & prijzen

TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold

Zoek je een unieke plek voor een paar dagen weg of een bijzondere vakantie? TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold in Hoogersmilde is een uniek vakantiepark in Drenthe, bij camping de Reeënwissel. Je verblijft hier in een luxe forest cabin, een tiny house midden in de natuur van het Drents Friese Wold. Op het park vind je een zwembad, een restaurant en andere voorzieningen. In de omgeving van het park kan je kiezen uit tal van leuke uitjes. De TinyParks Forest Cabins zijn geschikt voor 2 of 4 personen. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit knusse vakantiepark in het Drents Friese Wold.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke forest cabins er beschikbaar zijn op dit park van TinyParks in Drenthe.

Impressie van TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold in Hoogersmilde, Drenthe
© TinyParks

Wat is er te doen op en rond TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold?

Op dit unieke vakantiepark in de natuur hoeft niemand zich te vervelen. Zo vind je er een zwembad en een leuke speeltuin. Ook kan je een potje jeu-de-boules spelen, met elkaar of tegen de andere gasten. Op het park staat een sauna waar je tegen betaling gebruik van kan maken, deze moet je wel vooraf reserveren. Ook kan je vlak bij het park een fiets of een mountainbike huren.

In het hoogseizoen vind je horeca op de naast de TinyParks gelegen camping de Reeënwissel. Dan kan je ook gebruik maken van de broodjesservice. Op tien minuten lopen ligt restaurant de Nieuwe Bentepol. Deze is wel het hele jaar open. Hier kan je meer lezen over de voorzieningen die op TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold zijn te vinden.

Wat is er te doen in de omgeving van Hoogersmilde?

In de omgeving van TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold kan je uren wandelen en fietsen in de natuur. Het Nationaal Park Drents Friese Wold is ieder seizoen even mooi. Ontdek de leuke plaatsen in de omgeving zoals Assen, Emmen en zelfs Groningen. Hier kan je lekker shoppen en daarna strijk je neer in een restaurant of op een terras. Maar er is nog veel meer te zien en te doen in de omgeving van Hoogersmilde.

Impressie van TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold
© TinyParks

Ben je met de kinderen op TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold? Dan is een bezoekje aan de dierentuin in Emmen een aanrader. Of ga eens naar Vogelpark Ruinen. Ook een dagje naar het attractiepark Duinen-Zathe zal zeker in de smaak vallen. En voor wat cultuur kan je kiezen voor een van de musea in Drenthe. We hebben hier alvast wat leuke tips voor je op een rijtje gezet. Nog meer ideeën kan je vinden op Drenthe.nl.

Luxe TinyParks Forest Cabins in het Drents Friese Wold

Op dit park van TinyParks in het Drents Friese Wold vind je luxe forest cabins voor 2 of 4 personen. In deze knusse tiny houses vind je alle gemak en comfort die je nodig hebt. Of het nu voor een vakantie of een paar dagen weg is. De forect cabins zijn compleet en praktisch ingericht en al een hele beleving op zich. Van lekkere bedden en een badkamer tot een compleet ingerichte keuken, je vindt het er allemaal. En kom je met de hond? Dan is ook deze welkom in een aantal forest cabins op TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold in Drenthe. Hier kan je de tiny houses op het park bekijken.

Wil jij ook naar TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold? Kijk dan hier om te zien welke forest cabins er beschikbaar zijn. Je ziet dan meteen de actuele prijzen. Of bekijk hier alle last minute aanbiedingen van TinyParks.

Impressie van een tiny house opTinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold in Drenthe
© TinyParks

Zoek je toch nog liever even verder? Dan kan je hier kijken of een ander park van TinyParks iets voor je is. Of kijk hier om een ander vakantiepark in Drenthe te vinden.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold
Hoogersmilde (Drenthe)

herlaad de kaart

Adres TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold

Bosweg 23
9423 TA Hoogersmilde

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold

 • 1 slaapkamer en 1 badkamer
 • Luxe uitvoering
 • Met hond of huisdiervrij
 • 1 slaapkamer en 1 badkamer
 • Luxe uitvoering
 • Huisdiervrije accommodatie

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van TinyParks Forest Cabins Drents Friese Wold vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Drenthe te ontdekken.

 • Vakantiepark in de natuur in Drenthe
 • Vrijstaande bungalows in het bos
 • Veel leuke uitjes in de omgeving
 • Duurzame vakantie voor het hele gezin
 • Luxe lodges met sauna of zwembad
 • Voorzieningen voor jong en oud
 • Ruim opgezet vakantiepark in Appelscha
 • 9-holes golfbaan op het park
 • Bij Nationaal Park Drents-Friese Wold
 • Openluchtzwembad naast het park
 • Veel activiteiten voor jong en oud
 • Naast Nationaal Park Drents-Friese Wold

Meer vakantieparken in Drenthe

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.