Afbeelding bij camping de Berenkuil

Prijzen & beschikbaarheid

Camping de Berenkuil

Camping de Berenkuil is een 5-sterren kindercamping in Drenthe. Je vindt deze camping bij Grolloo, in een bosrijke omgeving. Je kan er zowel kamperen als een lodge of huisje huren. Alles bij deze ANWB Top Camping is gericht op een onvergetelijke vakantie voor kinderen. Zo vind je er maar liefst 25 speeltuinen en een grote binnenspeeltuin. Maar deze camping in Grolloo heeft nog veel meer te bieden. Hieronder lees je alles over kindercamping De Berenkuil.

Impressie van de speelvijver op Camping de Berenkuil in Grolloo
© De Berenkuil

Over Camping de Berenkuil

Camping de Berenkuil is een echte kindercamping. Dat merk je direct zodra je het terrein binnenkomt. Op de camping vind je namelijk veel voorzieningen speciaal voor kinderen. Zo is er een grote speeltuin voor jong en oud. En is het eens een dag minder goed weer? Dan kan je terecht in de binnenspeeltuin. Verder vind je op het terrein nog eens 25 speeltuintjes, dus er zit er altijd eentje vlakbij je kampeerplaats of accommodatie.

De grote speelplaats op Camping De Berenkuil
© De Berenkuil

Ook voor waterpret ben je op Camping De Berenkuil aan het goede adres. Er is een buitenzwembad dat in het hoogseizoen open is. En voor de kleinere kinderen is er een leuke waterspeelplaats op de camping te vinden. Maar ook bij de speelvijver is er van alles te beleven. Deze ligt op het achterste deel van de camping en je vindt hier speeltoestellen voor alle leeftijden.

De waterspeelplaats op deze kindercamping in Drenthe
© De Berenkuil

In de omgeving

Niet alleen op het terrein maar ook in de omgeving van Camping De Berenkuil is er genoeg te beleven. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen maar ook veel leuke uitstapjes maken. Zo kan je naar leuke dorpjes en steden als Groningen of Assen. Maar ook een bezoekje aan een attractiepark of de dierentuin is mogelijk. Voor alle leeftijden is wel wat te doen en door de gunstige ligging van de Berenkuil is alles goed te bereiken. Hier hebben we een aantal leuke uitstapjes in de omgeving van Grolloo voor je verzameld.

Impressie van de indoor speeltuin op deze kindercamping in Drenthe
© De Berenkuil

Kamperen of huren op Camping De Berenkuil

Zoals je al kon lezen kan je op Camping De Berenkuil kamperen of een accommodatie huren. Op de camping vind je lodges, hutten en huisjes die zijn voorzien van alle comfort. Zo kan je genieten van het campinggevoel maar dan met het comfort van een huisje. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en in een aantal van de huisjes is je huisdier welkom. Hier vind je de accommodaties op Camping De Berenkuil. En hier lees je meer over de mogelijkheden om te kamperen.

Accommodaties op Camping De Berenkuil
© De Berenkuil

Kindercamping in Drenthe

Zoek je een leuke bestemming voor een onvergetelijke vakantie met de kinderen? Dan is een verblijf op deze kindercamping in Drenthe misschien wel iets voor jou. Op Camping De Berenkuil vind je veel voorzieningen voor jonge en oudere kinderen en ook in de omgeving is veel te doen. Kies voor een plaats op de camping of voor een van de accommodaties. Heb je een leuk verblijf gevonden? Dan boek je deze gewoon rechtstreeks bij Camping De Berenkuil.

De kindercamping in Drenthe heeft ook een recreatieprogramma
© De Berenkuil

Wil je ook naar Camping de Berenkuil? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • 5-sterren kindercamping in Drenthe
  • 25 speeltuinen en zwembad
  • Gelegen in een bosrijke omgeving
  • Kamperen en huuraccommodaties
  • Autovrij en kindvriendelijk

Adres Camping de Berenkuil

De Pol 15
9444 XE Grolloo

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Camping de Berenkuil
Grolloo (Drenthe)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark