Afbeelding bij landal PUUR Exloo

Prijzen & beschikbaarheid

Landal PUUR Exloo

Landal PUUR Exloo is een luxe vakantiepark in Exloo. Je kan het vakantiepark vinden op de Hondsrug. De Hondsrug is een uniek gebied dat tijdens de ijstijden is ontstaan. Je vindt hier prachtige wandel- en fietsroutes. Maar ook leuke dorpen en steden en andere uitstapjes zijn in de omgeving te vinden.

Voorzieningen

Landal PUUR Exloo ligt naast het wellness-hotel De Hunzebergen. Als gast van het vakantiepark kan je gebruik maken van de voorzieningen van het hotel. Zo vind je hier o.a. een overdekt zwembad met peuterbad. Net als een gezellig restaurant met een bar. Hier kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Midgetgolf bij Landal PUUR Exloo
© Landal Greenparks

Ook kan je gebruik maken van het wellness center van het hotel. Bijvoorbeeld voor de sauna, het Turks stoombad of een beauty behandeling. Op het vakantiepark is er voor de kinderen een speeltuin en minigolfbaan. En bij het hotel kan je met zijn allen een potje bowlen. Kijk hier voor alle voorzieningen bij Landal PUUR Exloo.

Omgeving Landal PUUR Exloo

De omgeving van Landal PUUR Exloo is in trek bij liefhebbers van rust en natuur. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen langs de mooiste routes. Fiets of wandel langs hunebedden, grafheuvels en unieke stuifzand gebieden. Of ontdek leuke dorpjes en steden in de omgeving van het park.

Ook zijn er leuke uitstapjes te maken in de omgeving. Voor kinderen zijn er leuke speelparken en de dierentuin in Emmen. Maar ook interessante musea en andere uitjes zijn er te vinden. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving.

Speeltuin buh Landal PUUR Exloo
© Landal GreenParks

Luxe vakantiehuizen

Op Landal PUUR Exloo vind je luxe vakantiehuizen voor 6 tot 10 personen. De grote en ruime vakantiehuizen zijn voorzien van alle luxe en comfort. Zo vind je er een schitterende keuken die voorzien is van alle apparatuur. Maar ook een sauna en luxe badkamers zijn standaard aanwezig. En als je aankomt zijn de bedden al voor je opgemaakt. Kortom, een heerlijke plek voor een vakantie in Drenthe.

Luxe vakantiepark in Drenthe

Lijkt een verblijf op dit luxe vakantiepark in Drenthe je wel wat? Lees dan snel verder en ontdek alles over dit vakantiepark in Exloo. We hebben alle informatie voor je verzameld. Over de voorzieningen, vakantiehuizen en omgeving. Heb je een mooi vakantiehuis in Drenthe gevonden? Dan boek je deze direct bij de aanbieder van het park.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal PUUR Exloo? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Zeer luxe vakantiepark in Drenthe
  • Midden in het prachtige Hondsruggebied
  • 80 luxe vakantiehuizen
  • Overdekt zwembad en peuterbad
  • Wellness-voorzieningen

Adres Landal PUUR Exloo

Valtherweg 36
7875 TB Exloo

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal PUUR Exloo
Exloo (Drenthe)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark