Afbeelding bij landal Het Land van Bartje

Beschikbaarheid & prijzen

Landal Het Land van Bartje

Landal het Land van Bartje vind je in de bossen in Drenthe en heeft zowel binnen als buiten een zwembad. Ook kan je kiezen uit een groot aantal activiteiten voor het hele gezin. Van minigolf tot een ritje op een pony bij de eigen ponyranch. In de omgeving van het park kan je ook veel leuke uitjes maken. Bezoek een van de leuke plaatsen in de buurt of kies uit een van de andere uitstapjes in Drenthe. Op Landal Het Land van Bartje kan je overnachten in een accommodatie in het bos. Er zijn huisjes voor 4 tot 10 personen, midden in de natuur. Wil je meer te weten komen over dit familiepark in Drenthe? Lees dan snel verder.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van het zwembad op Landal Het Land van Bartje in Ees
© Landal GreenParks

Wat is er allemaal te doen op en rond Landal Het Land van Bartje?

Zoals je al kon lezen vind je op Landal Het Land van Bartje zowel binnen als buiten een zwembad. Dit buitenbad is in de winter overdekt en als het lekker weer is gaat het dak open. Buiten vind je ook een ligweide en bij beide baden is er een apart peuterbad. Jong en oud kunnen zich hier uren vermaken. Maar op Het Land van Bartje is er nog veel meer te doen dan een duik in het zwembad.

Zo is het het hele jaar entertainment en vind je zowel binnen als buiten een leuke speeltuin. Of speel een potje minigolf of tafelvoetbal met het hele gezin. Ook is er een heuse ponyranch waar je de pony’s kan kammen en knuffelen. Maar je kan ook een ritje door het bos maken of ponyrijles nemen. En zo is er nog veel meer te doen voor jong en oud. Hier vind je een overzicht met alle voorzieningen op het park.

Krijg je trek? Dan kan je terecht in een van de drie restaurants op Landal Het Land van Bartje. Of haal wat in de snackbar en eet lekker in je eigen huisje. In de parkshop kan je terecht voor de snelle boodschappen. In het nabijgelegen Borger vind je een grotere supermarkt.

Impressie van de ponyranch op Het Land van Bartje van Landal in Drenthe
© Landal GreenParks

Wat kan je doen in de omgeving van Ees?

Wil je er een dagje op uit? Dan is er ook in de omgeving van Ees, waar Het Land van Bartje ligt, van alles te doen. Pak de fiets en ontdek de hunebedden of maak een mooie wandeling door de natuur. Het park is mooi gelegen en je kan hier genieten van de rust en natuur om je heen. Fietsen kan je trouwens huren op het park en hoef je niet zelf mee te nemen.

Ook zijn er veel leuke uitstapjes waar je uit kan kiezen. Zo kan je de leuke plaatsen in de omgeving bezoeken zoals Assen en Emmen. Maar ook het leuke Groningen is niet ver weg. Vlakbij vind je het attractiepark Drouwenerzand, maar je kan ook naar de dierentuin in Emmen. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van Landal Het Land van Bartje. En nog meer ideeën voor een dagje uit kan je vinden op deze website over Drenthe.

Huisje in het bos op Landal Het Land van Bartje

Op Landal het Land van Bartje verblijf je in een huisje in het bos. Deze zijn vrijstaand en voorzien van alle gemak. Je kan er terecht met 4 tot 10 personen en ieder huisje is compleet ingericht. Wil je nog meer comfort tijdens je verblijf in Drenthe? Kies dan voor een luxe boerderij met een eigen sauna. Hier kan je zien welke huisjes er te vinden zijn op dit park in Drenthe. In een aantal huisjes ben je ook met je hond welkom.

Wil jij ook wel naar Landal Het Land van Bartje? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er allemaal beschikbaar zijn en zie meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle lastminute aanbiedingen van Landal.

Impressie van een boerderij, een huisje op Landal Het Land van Bartje
© Landal GreenParks

Kijk je toch nog liever even verder? Dan kan je hier terecht om een ander vakantiepark van Landal te zoeken. Of kies voor een ander vakantiepark in Drenthe als je wel naar deze regio wil.

Waarom naar dit park?

  • Mooie huisjes en boerderijen in het bos
  • Binnen en buiten een leuk zwembad
  • Een eigen ponyranch op het park
  • Keuze uit maar liefst drie restaurants
  • Het hele jaar door Fun & Entertainment

Adres Landal Het Land van Bartje

Buinerweg 8
9536 PG Ees

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Het Land van Bartje
Ees (Drenthe)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark