Afbeelding bij center Parcs De Huttenheugte

Beschikbaarheid & prijzen

Center Parcs De Huttenheugte

In Dalen ligt Center Parcs De Huttenheugte, een vakantiepark voor de hele familie met een groot zwembad en indoor speeltuin. Je vindt het park in een gebied met bossen en heide om je heen. Als je van de natuur houdt kan je hier uren wandelen en fietsen. Maar ook op dit vakantiepark in Dalen en in de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud. Bezoek leuke plaatsen, ga naar een museum of doe een van de vele activiteiten op De Huttenheugte. Hieronder lees je alles over dit vakantiepark in Drenthe.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van het zwembad op Center Parcs De Huttenheugte in Dalen
© Center Parcs

Wat kan je op en in de omgeving van De Huttenheugte doen?

Op Center Parcs De Huttenheugte vind je veel voorzieningen zodat niemand zich hoeft te vervelen. Spel, sport en leuke activiteiten voor jong en oud zijn er zowel binnen als buiten. Zo kan je binnen en buiten een groot klimparcours afleggen of een laser battle met de hele familie doen. Ben je sportief aangelegd? Speel dan een potje tennis of ga suppen. En zo zijn er nog veel meer dingen die je kan doen op het park.

Ook als je van zwemmen houdt zit je hier goed, want op De Huttenheugte vind je een groot zwembad met o.a. glijbanen, bubbelbaden en een kinder-doe-bad. In deze Aqua Mundo zullen jong en oud genieten van uren waterpret. Hier zie je wat er allemaal nog meer in het zwembad op De Huttenheugte is te vinden. Wist je trouwens dat je ook voor een dagje naar dit park kan en zo gebruik kan maken van alle voorzieningen inclusief het zwembad?

Niet alleen op het park, ook in de omgeving van De Huttenheugte in Dalen is er genoeg te beleven. Zo kan je een dagje naar een van de leuke plaatsen in de buurt. Je bent zo in Emmen of Coevorden waar je lekker kan shoppen of door het centrum kan wandelen. Maar ook een bezoekje aan een museum, de dierentuin of Slagharen is mogelijk. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving van Dalen voor je op een rijtje gezet. En op Drenthe.nl is er nog veel meer leuks te vinden.

Impressie van een van de activiteiten op het park in Dalen, Drenthe
© Center Parcs

De Huttenheugte cottages, huisjes in de natuur

Op Center Parcs De Huttenheugte verblijf je in mooie huisjes in de Drentse natuur, je kan kiezen uit cottages voor 2 tot 12 personen. Deze cottages zijn er in diverse luxeniveaus, van een Comfort cottage tot een luxe VIP cottage met sauna. Alle huisjes zijn voorzien van veel comfort en gemak zodat het je aan niets zal ontbreken. En in een aantal huisjes is ook je hond welkom. Kijk hier voor de verschillende cottages op het park en ontdek welke keuze er allemaal is.

Wil jij ook wel naar Center Parcs De Huttenheugte? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er allemaal beschikbaar zijn en zie meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle lastminute aanbiedingen van Center Parcs.

Impressie van een aantal cottages op De Huttenheugte
© Center Parcs

Kijk je toch nog liever even verder? Dan kan je hier nog veel meer vakantieparken in Drenthe vinden. Of kijk hier als je naar een ander vakantiepark van Center Parcs wil.

Waarom naar dit park?

  • Groot zwembad met glijbanen
  • Indoor speelhal Action Factory
  • In de natuur en aan een meer
  • Huisjes voor 2 tot 12 personen
  • Activiteiten voor jong en oud

Adres Center Parcs De Huttenheugte

Reindersdijk 55
7751 SH Dalen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Center Parcs De Huttenheugte
Dalen (Drenthe)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark