Afbeelding bij babybungalow
Zoek een vakantiepark in Nederland

Babybungalow

In een babybungalow geniet je van een onbezorgd verblijf met je baby. Deze speciale bungalows voor baby’s zijn voorzien van alle gemakken. En dat is ideaal als je er lekker tussenuit wilt. Of het nu voor een weekendje of paar dagen weg is. Of misschien wel voor een hele vakantie. Zo kan je samen met je pasgeborene genieten van een mooie tijd... verder lezen?

Babybungalow

In een babybungalow geniet je van een onbezorgd verblijf met je baby. Deze speciale bungalows voor baby’s zijn voorzien van alle gemakken. En dat is ideaal als je er lekker tussenuit wilt. Of het nu voor een weekendje of paar dagen weg is. Of misschien wel voor een hele vakantie. Zo kan je samen met je pasgeborene genieten van een mooie tijd.

Babyvoorzieningen

De speciale baby bungalows zijn voorzien van alles wat je nodig hebt. Of je nu in de woonkamer of slaapkamer bent. Echt alles in deze bungalow is gericht op een verblijf met een baby. Hieronder vind je de aanpassingen en voorzieningen voor je kleintje.

Woonkamer

In de woonkamer vind je zowel een box als speelkleed. Zo kan je rustig ontspannen. Terwijl je baby veilig kan liggen of spelen. Natuurlijk is er ook een wipstoel en meegroeistoel aanwezig. Zelf kan je heerlijk met je baby in een schommelstoel zitten. De keukenkastjes en stopcontacten zijn kindveilig. In de keuken vind je kinderbestek en -servies. Ook een flessenwarmer ontbreekt niet.

Slaapkamer(s)

Er is een speciale babykamer in de bungalow. Vrolijk ingericht voor een baby met alles wat nodig is. Zo is er zowel een wieg als ledikant. Net als een schommelstoel, commode (met babykussen) en een babyfoon. Dankzij het nachtlampje kan je af en toe om het hoekje kijken.

Ook in de andere slaapkamers is het mogelijk een babybedje te plaatsen. In de ouderslaapkamer is de decoratie afgestemd op de baby. In de derde slaapkamer vind je een eenpersoonsbed. En natuurlijk alle ruimte voor het babybedje. Zo kan je zelf bepalen hoe je het liefst met je baby slaapt.

Badkamer en sanitair

In de badkamer van iedere babybungalow vind je ook speciale aanpassingen. Zo is er uiteraard een babybadje. Voor eventuele broertjes of zusjes is er een pot en toiletverkleiner. Net als een opstapje voor de wasbak en het normale toilet. In een aantal babybungalows vind je een wasmachine- en droger. Zo niet dan kan je gebruik maken van de machines in de centrale ruimte.

Baby- en kinderspeelgoed

In iedere babybungalow vind je natuurlijk speelgoed. Zowel voor de baby als wat oudere broertjes of zusjes. Op het speelkleed staat een activiteitenboog. Natuurlijk is er een rammelaar en zijn er speelfiguurtjes. Zelfs aan een tol is gedacht.

Voor de wat oudere kinderen ligt er een jeu de boules set klaar. Ook een sjoelbak ontbreekt niet in de babybungalows. Buiten kan je met het leuke spel Kubb spelen. Nog meer leuks is er te vinden in het kinderwelkomstpakket.

Verberg deze tekst

5 parken | 7 types accommodaties