Prijzen en beschikbaarheid

Landal Amerongse Berg, Overberg

Landal Amerongse Berg is een rustig vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. Dit nieuwe vakantiepark grenst aan het bos en heeft een overdekt zwembad met apart peuterbadje.

In de centrale voorziening vind je naast het zwembad o.a. de ParkShop en een koffiecorner. In de omgeving van het park vind je leuke historische plaatsjes en kan je heerlijk wandelen en fietsen door het uitgestrekte bosgebied. Op Landal Amerongse Berg staan luxe bungalows voor 4 tot 12 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Amerongse Berg. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Utrecht.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 71 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur, in het bos
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Amerongse Berg vind je vakantiehuizen voor 4 tot 12 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaande bungalow type 4C

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 72 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type 4C

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande luxe bungalow type 4L

Luxe 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 77 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande luxe bungalow type 4L

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons vrijstaande bungalow type 6C

Comfortabele 6-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, twee badkamers, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 91 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 3 slaapkamers - 2 badkamers - 2 toiletten - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 6 personen

6-persoons vrijstaande bungalow type 6C

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Amerongse Berg.

Landal Amerongse Berg
Overberg (Utrecht)

Adresgegevens

Landal Amerongse Berg
Dwarsweg 73A
3959 AE Overberg

routebeschrijving

Landal Amerongse Berg boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Amerongse Berg boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Utrecht. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Amerongse Berg is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Amerongse Berg:

Landgoed Ginkelduin

Utrecht, Leersum

Landgoed Ginkelduin is een autovrij vakantiepark op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het park ligt midden in de natuur waardoor het in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen is.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Molecaten

Landgoed Ginkelduin

Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed Ruwinkel

Gelderland, Scherpenzeel

Landgoed Ruwinkel is een kleinschalig bungalowpark in de Gelderse Vallei. Dit leuke vakantiepark in Gelderland is rustig gelegen, net buiten Scherpenzeel.

In het kort: ca. 120 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - zelfstandig vakantiepark

Landgoed Ruwinkel

Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed de Scheleberg

Gelderland, Lunteren

Landgoed de Scheleberg is een vakantiepark op de Veluwe. Het ligt midden in de bossen bij Lunteren. In een mooie omgeving waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Maar waar nog veel meer te beleven is. Voor jong en oud.

In het kort: ca. 400 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Topparken

Landgoed de Scheleberg

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Utrecht zoekt.