Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed Ginkelduin, Leersum

Landgoed Ginkelduin is een autovrij vakantiepark op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het park ligt midden in de natuur waardoor het in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen is.

Op dit autovrije vakantiepark vind je een groot aantal faciliteiten voor jong en oud. Zo zijn er o.a. twee zwembaden en een leuke indoor speeltuin. Gasten van alle leeftijden zullen zich hier volop vermaken. Op Landgoed Ginkelduin vind je mooie accommodaties tot 8 personen, rustig gelegen in de bossen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landgoed Ginkelduin. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Utrecht.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • honden welkom
  • autovrij vakantiepark
  • ligging in de natuur, in het bos
  • aangeboden door Molecaten

Vakantiehuizen

Op Landgoed Ginkelduin vind je vakantiehuizen voor 2 tot 34 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons appartement type Bosappartement

2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg) - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - aangepast - huisdiervrij - maximaal 2 personen

2-persoons appartement type Bosappartement

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons luxe appartement type Bosappartement

Luxe 2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - sauna - maximaal 2 personen

2-persoons luxe appartement type Bosappartement

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons appartement type Bosappartement

4-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - aangepast - huisdiervrij - maximaal 4 personen

4-persoons appartement type Bosappartement

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landgoed Ginkelduin.

Landgoed Ginkelduin
Leersum (Utrecht)

Adresgegevens

Landgoed Ginkelduin
Scherpenzeelseweg 53
3956 KD Leersum

routebeschrijving

Landgoed Ginkelduin boeken?

Wil je direct een verblijf op Landgoed Ginkelduin boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Utrecht. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landgoed Ginkelduin is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landgoed Ginkelduin:

Landal Amerongse Berg

Utrecht, Overberg

Landal Amerongse Berg is een rustig vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. Dit nieuwe vakantiepark grenst aan het bos en heeft een overdekt zwembad met apart peuterbadje.

In het kort: ca. 71 accommodaties - huisdieren welkom - luxe - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Amerongse Berg

Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed Ruwinkel

Gelderland, Scherpenzeel

Landgoed Ruwinkel is een kleinschalig bungalowpark in de Gelderse Vallei. Dit leuke vakantiepark in Gelderland is rustig gelegen, net buiten Scherpenzeel.

In het kort: ca. 120 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - zelfstandig vakantiepark

Landgoed Ruwinkel

Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed de Scheleberg

Gelderland, Lunteren

Landgoed de Scheleberg is een vakantiepark op de Veluwe. Het ligt midden in de bossen bij Lunteren. In een mooie omgeving waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Maar waar nog veel meer te beleven is. Voor jong en oud.

In het kort: ca. 400 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Topparken

Landgoed de Scheleberg

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Utrecht zoekt.