Prijzen en beschikbaarheid

Slagharen vakantiepark, Slagharen

Vakantiepark Slagharen is een gezellig vakantiepark dat midden in Attractiepark Slagharen is te vinden. Ouders en kinderen zullen zich geen moment vervelen in dit park vol voorzieningen.

Ook de omgeving van het vakantiepark heeft echter genoeg te bieden. Door de mooie ligging in het Vechtdal zullen liefhebbers van natuur zich hier ook zeker thuis voelen. Je kan er uren wandelen en fietsen en een groot aantal uitstapjes maken. Op Vakantiepark Slagharen vind je accommodaties tot 6 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Slagharen vakantiepark. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Overijssel.

Bijzonderheden

  • gratis toegang tot attractiepark
  • waterpark Aqua Mexicana
  • 10 waterglijbanen
  • waterspeeltuin Sunny Beach
  • kids club

In het kort

  • ca. 530 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • zelfstandig park (geen keten)

Vakantiehuizen

Op Slagharen vakantiepark vind je vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaande bungalow type Yellowstone

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 49 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type Yellowstone

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande stacaravan type Colorado

4-persoons stacaravan. Deze stacaravan beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 24 m² - gelijkvloers - type: stacaravan - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande stacaravan type Colorado

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons luxe vrijstaande bungalow type Racoon Lodge

Luxe 6-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 54 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 6 personen

6-persoons luxe vrijstaande bungalow type Racoon Lodge

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Slagharen vakantiepark.

Slagharen vakantiepark
Slagharen (Overijssel)

Adresgegevens

Slagharen vakantiepark
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

routebeschrijving

Slagharen vakantiepark boeken?

Wil je direct een verblijf op Slagharen vakantiepark boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Overijssel. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Slagharen vakantiepark is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Slagharen vakantiepark:

De Huttenheugte

Drenthe, Dalen

De Huttenheugte is een kindvriendelijk bungalowpark in het mooie Drenthe. Het park ligt midden in de natuur en heeft tal van faciliteiten voor jong en oud.

In het kort: ca. 650 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Center Parcs

De Huttenheugte

Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Vlegge

Overijssel, Sibculo

Landal De Vlegge is een leuk bungalowpark in het Vechtdal in Overijssel. Bij dit bosrijke vakantiepark ligt een recreatieplas met strand en in de omgeving vind je knusse dorpjes.

In het kort: ca. 160 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal De Vlegge

Prijzen en beschikbaarheid

Buitenplaats de Marke van Ruinen

Drenthe, Ruinen

Bungalowpark de Marke van Ruinen is een klein vakantiepark midden in Boswachterij Ruinen. Dit park is erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur.

In het kort: ca. 40 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Roompot Vakanties

Buitenplaats de Marke van Ruinen

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Overijssel zoekt.