Kenmerken van Landal De Vlegge

Belangrijke eigenschappen van dit vakantiepark in Overijssel

Wil je op vakantie naar Overijssel? Dan is Landal De Vlegge in Sibculo misschien wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de belangrijkste kenmerken van dit park.

Impressie van Landal De Vlegge in Sibculo, Overijssel

Zo krijg je snel een eerste indruk van het soort vakantiepark, de mogelijkheden voor huisdieren en of er bijvoorbeeld speciale zorgvoorzieningen aanwezig zijn. Wil je meer weten over de faciliteiten, accommodaties of andere informatie over dit vakantiepark in Overijssel? Kies dan voor een van de onderwerpen hierboven.

Parkinformatie

Landal De Vlegge wordt aangeboden door Landal GreenParks. Landal GreenParks draagt zorg voor de verhuur van de verschillende accommodaties op dit park. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van dit vakantiepark in Overijssel.

Ligging

 • Plaats: Sibculo
 • Provincie: Overijssel
 • Landal De Vlegge ligt in de natuur, in het bos
 • Bekijk de ligging van Landal De Vlegge

Algemeen

 • Op Landal De Vlegge vind je ongeveer 160 accommodaties
 • Er zijn accommodaties voor 4 tot 8 personen
 • In sommige accommodaties zijn huisdieren toegestaan
 • Het vakantiepark is niet autovrij, parkeren kan bij of vlak bij de accommodatie

Parkthema

 • Kinderen en familie
 • Rust en natuur

Gezondheid en zorg

 • Vakantiedialyse mogelijk
 • Zorg en dienstverlening mogelijk

Meer informatie over zorg op Landal De Vlegge

Vier je jouw vakantie op Landal De Vlegge? Dan ben je voor je hemodialyse en peritoneaaldialyse hartelijk welkom in het Vechtdal bij DialyseCentrum Hardenberg. Buiten de muren van het ziekenhuis, maar met alle medisch specialistische kennis in huis, ben je in een zo fijn mogelijke omgeving voor je dialyse. Zo dragen de medewerkers toegankelijke maar herkenbare kleding, kan je gebruikmaken van internet, televisie en radio of een gezichts- of pedicurebehandeling ondergaan. En natuurlijk is jouw partner ook altijd van harte welkom. Zo ontspannen mogelijk dus. Want wie op vakantie is, die voelt zich beter. Wil je meer informatie over DialyseCentrum Hardenberg? Neem dan contact op via (0523) 27 67 60 of via dialysecentrumhardenberg@sxb.nl

Zorg algemeen

Landal GreenParks heeft een samenwerkingsverband met Comfortzorg. Via het landelijke netwerk kan je in alle parken in Nederland rekenen op zorg en hulpmiddelen. Om een accommodatie met zorg op maat te boeken kan je contact opnemen met 0900-8842 (€ 0,20 per minuut). Geef hierbij aan dat je gebruik wilt maken van Comfortzorg. Samen met een medewerker wordt dan de meest geschikte accommodatie op het park uitgezocht.

Nadat je accommodatie is gereserveerd neem je zelf contact op met Comfortzorg om te regelen welke zorg en/of hulpmiddelen nodig zijn tijdens je vakantie.

Landal De Vlegge boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Vlegge boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal De Vlegge in Sibculo.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal De Vlegge
Valkenlaan 100
7693 VG Sibculo

Bekijk hier de ligging van Landal De Vlegge.