Prijzen en beschikbaarheid

8-persoons luxe villa De Waterjuffer

Villapark De Weerribben, Paasloo

Geschakelde 8-persoons villa. Twee etages. Woonkamer met sfeerhaard. Open keuken met vaatwasser. Vier slaapkamers: elk een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Vier badkamers: ligbad en/of douche, wastafel, toilet. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

De 8-persoons villa is te vinden op Villapark De Weerribben in Paasloo. Hier vind je meer informatie over dit vakantiepark in Overijssel. Wil je direct weten of deze accommodatie beschikbaar is? Bekijk dan de actuele prijzen en beschikbaarheid van deze villa op Villapark De Weerribben.

Lees de uitgebreide beschrijving van deze villa.

In het kort

Naar Villapark De Weerribben

Wil je er ook even lekker tussenuit? Bekijk dan snel prijzen en beschikbaarheid voor alle accommodaties op Villapark De Weerribben.

controleer beschikbaarheid

Meer vakantiehuizen

Op Villapark De Weerribben vind je verschillende soorten vakantiehuizen voor 4 tot 24 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaande villa type Tonmolen

4-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

In het kort: opp: 100 m² - 2 etages - type: villa - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - huisdiervrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande villa type Tonmolen

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons vrijstaande villa type Tjasker

6-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

In het kort: opp: 108 m² - 2 etages - type: villa - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - huisdiervrij - maximaal 6 personen

6-persoons vrijstaande villa type Tjasker

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons vrijstaande villa type Tjasker Wellness

Comfortabele 6-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 108 m² - 2 etages - type: villa - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - sauna - maximaal 6 personen

6-persoons vrijstaande villa type Tjasker Wellness

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Villapark De Weerribben.

Villapark De Weerribben
Paasloo (Overijssel)

Adresgegevens

Villapark De Weerribben
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo

routebeschrijving

Deze villa boeken?

Wil je direct een verblijf op Villapark De Weerribben boeken? Kijk dan hier voor de prijzen en beschikbaarheid van deze villa op Villapark De Weerribben. Of kijk hier of er nog last minute aanbiedingen voor dit vakantiepark in Overijssel zijn.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Villapark De Weerribben:

Vakantiepark Giethoorn

Overijssel, Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn is een autovrij vakantiepark aan de oever van de Bovenwijde. Dit nieuwe vakantiepark in het centrum van Giethoorn is erg geschikt voor liefhebbers van watersport.

In het kort: ca. 40 accommodaties - huisdieren welkom - meren en plassen - ligging aan het water - aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiepark Giethoorn

Prijzen en beschikbaarheid

Waterpark Belterwiede

Overijssel, Wanneperveen

Waterpark Belterwiede is een luxe vakantiepark dat erg mooi is gelegen aan het water. Het vakantiepark is hierdoor zeer geschikt voor liefhebbers van rust, natuur en waterrecreatie.

In het kort: ca. 63 accommodaties - huisdieren welkom - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Waterpark Belterwiede

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Hunerwold State

Drenthe, Wateren

Landal Hunerwold State is een kleinschalig bungalowpark in Drenthe. Het park ligt midden in de natuur en grenst direct aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold.

In het kort: ca. 97 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Hunerwold State

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Overijssel zoekt.