Prijzen en beschikbaarheid

Villapark De Weerribben, Paasloo

Villapark De Weerribben is een rustig vakantiepark op de grens van Overijssel en Friesland. Dit mooi gelegen park is een ideaal uitgangspunt voor lange wandelingen en fietstochten.

Het vakantiepark ligt vlak bij het schitterende Nationaal Park Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel. Liefhebbers van rust en natuur zullen volop genieten van de mooie omgeving en van de comfortabele villa's op Villapark De Weerribben. Op dit vakantiepark vind je vrijstaande villa's voor maximaal 24 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Villapark De Weerribben. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Overijssel.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 80 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • zelfstandig park (geen keten)

Vakantiehuizen

Op Villapark De Weerribben vind je vakantiehuizen voor 4 tot 24 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaande villa type Tonmolen

4-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

In het kort: opp: 100 m² - 2 etages - type: villa - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - huisdiervrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande villa type Tonmolen

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons vrijstaande villa type Tjasker

6-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

In het kort: opp: 108 m² - 2 etages - type: villa - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - huisdiervrij - maximaal 6 personen

6-persoons vrijstaande villa type Tjasker

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons vrijstaande villa type Tjasker Wellness

Comfortabele 6-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 108 m² - 2 etages - type: villa - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - sauna - maximaal 6 personen

6-persoons vrijstaande villa type Tjasker Wellness

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Villapark De Weerribben.

Villapark De Weerribben
Paasloo (Overijssel)

Adresgegevens

Villapark De Weerribben
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo

routebeschrijving

Villapark De Weerribben boeken?

Wil je direct een verblijf op Villapark De Weerribben boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Overijssel. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Villapark De Weerribben is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Villapark De Weerribben:

Vakantiepark Giethoorn

Overijssel, Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn is een autovrij vakantiepark aan de oever van de Bovenwijde. Dit nieuwe vakantiepark in het centrum van Giethoorn is erg geschikt voor liefhebbers van watersport.

In het kort: ca. 40 accommodaties - huisdieren welkom - meren en plassen - ligging aan het water - aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiepark Giethoorn

Prijzen en beschikbaarheid

Waterpark Belterwiede

Overijssel, Wanneperveen

Waterpark Belterwiede is een luxe vakantiepark dat erg mooi is gelegen aan het water. Het vakantiepark is hierdoor zeer geschikt voor liefhebbers van rust, natuur en waterrecreatie.

In het kort: ca. 63 accommodaties - huisdieren welkom - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Waterpark Belterwiede

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Hunerwold State

Drenthe, Wateren

Landal Hunerwold State is een kleinschalig bungalowpark in Drenthe. Het park ligt midden in de natuur en grenst direct aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold.

In het kort: ca. 97 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Hunerwold State

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Overijssel zoekt.