Kenmerken van Landgoed De Lindenbergh

Belangrijke eigenschappen van dit vakantiepark in Overijssel

Wil je op vakantie naar Overijssel? Dan is Landgoed De Lindenbergh in Ommen misschien wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de belangrijkste kenmerken van dit park.

Impressie van Landgoed De Lindenbergh in Ommen, Overijssel

Zo krijg je snel een eerste indruk van het soort vakantiepark, de mogelijkheden voor huisdieren en of er bijvoorbeeld speciale zorgvoorzieningen aanwezig zijn. Wil je meer weten over de faciliteiten, accommodaties of andere informatie over dit vakantiepark in Overijssel? Kies dan voor een van de onderwerpen hierboven.

Parkinformatie

Landgoed De Lindenbergh wordt aangeboden door Hogenboom Vakantieparken. Hogenboom Vakantieparken draagt zorg voor de verhuur van de verschillende accommodaties op dit park. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van dit vakantiepark in Overijssel.

Ligging

  • Plaats: Ommen
  • Provincie: Overijssel
  • Landgoed De Lindenbergh ligt in de natuur
  • Bekijk de ligging van Landgoed De Lindenbergh

Algemeen

  • Op Landgoed De Lindenbergh vind je ongeveer 115 accommodaties
  • Er zijn accommodaties voor 4 tot 6 personen
  • In sommige accommodaties zijn huisdieren toegestaan
  • Het vakantiepark is niet autovrij, parkeren kan bij of vlak bij de accommodatie

Parkthema

  • Rust en natuur

Gezondheid en zorg

  • Zorg en dienstverlening mogelijk

Meer informatie over zorg op Landgoed De Lindenbergh

Op de Nederlandse vakantieparken van Hogenboom Vakantieparken is zorg en dienstverlening mogelijk. Deze dienstverlening wordt verzorgd door RP Care, onderdeel van Roompot Vakanties. RP Care werkt samen met verschillende (para)medische instellingen en organisaties om vakanties met zorg aan te bieden. Voor deze zorg en hulpmiddelen werkt RP Care samen met Comfortzorg.

Om een vakantie met zorg en hulpmiddelen te boeken dien je eerst een accommodatie te boeken op één van de parken van Hogenboom Vakantieparken. Na de bevestiging van je reservering ontvang je een overeenkomstnummer. Met dit nummer kan je online de gewenste zorg en hulpmiddelen aanvragen. RP Care zorgt er dan voor dat deze klaar staan in je accommodatie op de dag van aankomst.

Meer informatie over RP Care en zorg op maat is te lezen op de speciale website van RP Care.

Landgoed De Lindenbergh boeken?

Wil je direct een verblijf op Landgoed De Lindenbergh boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Landgoed De Lindenbergh in Ommen.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landgoed De Lindenbergh
Emslandweg 1
7731 RP Ommen

Bekijk hier de ligging van Landgoed De Lindenbergh.