Over Natuurpark De Witte Bergen

Lees alles over dit vakantiepark in Overijssel

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Natuurpark De Witte Bergen. Natuurpark De Witte Bergen is een vakantiepark in Overijssel en is te vinden in de plaats IJhorst.

Impressie van Natuurpark De Witte Bergen in IJhorst, Overijssel

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in IJhorst.

Informatie over Natuurpark De Witte Bergen

Natuurpark De Witte Bergen in IJhorst – Overijssel – is een klein bungalowpark dat tegen de bossen van IJhorst aan ligt. Het vakantiepark ligt vlak bij het mooie natuurgebied Het Reestdal. Deze rustige en landelijke omgeving is een heerlijke plek om dit deel van Overijssel te verkennen.

De omgeving leent zich uitstekend voor mooie fietstochten en lange wandelingen door de bossen en Het Reestdal. Ook een uitstapje naar Drenthe behoort tot de mogelijkheden want deze provincie ligt vlakbij.

Ontdek Het Reestdal bij Natuurpark De Witte Bergen

Door de gunstige ligging is Natuurpark De Witte Bergen een ideaal startpunt voor een ontdekkingstocht door Het Reestdal. Het hele jaar door biedt de omgeving een schilderachtig aanblik. Wandel door de uitgestrekte bossen en het glooiende landschap en bezoek het gezellige dorpje IJhorst.

Iets verder weg vind je Nationaal Park Weerribben-Wieden en leuke plaatsen als Meppel, Zwolle en Giethoorn. En dit zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden in de omgeving van Natuurpark De Witte Bergen.

Gezellige restaurants in de omgeving

Vakantiepark De Witte Bergen is een klein bungalowpark, er zijn slechts enkele faciliteiten maar alles wat je nodig hebt is te vinden in de omgeving. In de buurt van het vakantiepark ligt een aantal restaurants waar je terecht kan als je niet zelf wilt koken.

Op de receptie van het park kan je enkele levensmiddelen kopen. In het dorpje De Wijk, vlak bij IJhorst, vind je verschillende supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Vrijstaande bungalows in de bossen

Op Natuurpark De Witte Bergen vind je rustieke bungalows die in de bossen zijn gelegen. Deze vrijstaande bungalows beschikken over alle gemak en comfort die je wenst. Op het park staan bungalows voor 4 tot 6 personen in verschillende prijsklasses.

Lees alles over de faciliteiten en de verschillende bungalows op dit park. Ook vind je op deze pagina een aantal tips voor leuke uitstapjes in de omgeving. Is vakantiepark De Witte Bergen jouw park voor een vakantie in Overijssel? Dan kan je jouw gewenste bungalow direct boeken.

Natuurpark De Witte Bergen boeken?

Wil je direct een verblijf op Natuurpark De Witte Bergen boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Natuurpark De Witte Bergen in IJhorst.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Natuurpark De Witte Bergen
Paviljoenweg 1
7955 PR IJhorst

Bekijk hier de ligging van Natuurpark De Witte Bergen.