Landal Twenhaarsveld

Landal Twenhaarsveld in Holten – Overijssel – is een autovrij bungalowpark in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het vakantiepark is mooi gelegen aan de voet van de Holterberg. Deze 60 meter hoge berg is één van de weinige bergen in Nederland.

Vanuit het vakantiepark kan je genieten van de mooie omgeving, deze leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Ook een huifkartocht is mogelijk. Door de ligging op De Sallandse Heuvelrug is dit vakantiepark erg populair bij vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en natuur.

Op en rondom Landal Twenhaarsveld

Vakantiepark Landal Twenhaarsveld heeft echter veel meer te bieden dan de schitterende natuur. Op het park vind je een groot aantal faciliteiten voor jong en oud. Zo is er o.a. een zwembad en een waterspeelplaats en zijn er verschillende sport- en spelmogelijkheden. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht want op het vakantiepark ligt een gezellig restaurant met café.

Ook in de omgeving van het vakantiepark is er van alles te beleven. Behalve fietsen en wandelen door de schitterende natuur is er veel meer te doen. Bezoek bijvoorbeeld de gezellige Hanzesteden langs de IJssel of maak een ritje op het smalspoor. Ook vind je in de omgeving kastelen en het bekende pretpark Hellendoorn. Je ziet het, er is genoeg te beleven voor jong én oud.

Comfortabele bungalows in een bosrijke omgeving

Op bungalowpark Landal Twenhaarsveld vind je mooie vrijstaande bungalows voor 2 tot 18 personen. De bungalows zijn er in verschillende luxeniveaus en prijsklasses. Zo zijn er eenvoudige maar comfortabele bungalows maar ook luxe accommodaties met een eigen sauna.

Voor grote gezelschappen is er een 18-persoons familiebungalow die voorzien is van alle comfort. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiereünie of familieweekend. Daarnaast vind je op Landal Twenhaarsveld ook speciale kinderbungalows.

Vakantie op Landal Twenhaarsveld in Gelderland?

Op deze pagina vind je alle soorten bungalows en de verschillende faciliteiten op het vakantiepark. Lees deze informatie op je gemak door en kijk of er een geschikte accommodatie voor je tussen zit. Denk je dat Landal Twenhaarsveld iets voor je is? Dan kan je direct een leuke bungalow boeken. Misschien zit jij binnenkort wel in één van die comfortabele bungalows en kan je genieten van een heerlijke vakantie in Overijssel.

Naar Landal Twenhaarsveld

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal Twenhaarsveld.

controleer beschikbaarheid

Landal Twenhaarsveld adres

Landal Twenhaarsveld
Landuwerweg 17
7451 SP Holten

routebeschrijving