Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas in Hoge Hexel – Overijssel – is een ruim opgezet vakantiepark in het groene Twente. Centraal op het vakantiepark ligt een grote recreatieplas waar je heerlijk kan zwemmen, surfen en vissen. Veel van de accommodaties hebben uitzicht op deze plas.

Door de recreatieplas, het zandfort met zandbak en de verschillende speelvoorzieningen is het park erg geschikt voor jonge gezinnen. Door de groene omgeving met veel wandel- en fietsmogelijkheden zullen liefhebbers van rust en natuur zich op Recreatiepark De Tolplas echter ook zeker thuis voelen.

Faciliteiten op Recreatiepark De Tolplas

Op Recreatiepark De Tolplas vind je verschillende faciliteiten om je verblijf tot een succes te maken. Naast de recreatieplas en speelvoorzieningen vind je op het vakantiepark o.a. tennisbanen, sport- en speelvelden en een jeu de boules baan. Kortom, genoeg te doen voor jong en oud.

Ook aan de inwendige mens is gedacht want op het park vind je een gezellige bistro. Hier kan je terecht voor een hapje of een drankje als je geen zin hebt om zelf te koken. Ook kan je een snack afhalen bij de snackbar op het park en dagelijks verse broodjes bestellen voor het ontbijt (m.u.v. zondag).

In de omgeving van De Tolplas

Niet alleen op het vakantiepark maar ook in de omgeving van Recreatiepark De Tolplas is er genoeg te doen. Natuurlijk nodigt de schitterende natuur van o.a. de Sallandse Heuvelrug uit tot lange wandelingen en fietstochten. Geniet van de rust tussen de mooie heidevelden en in de uitgestrekte bossen.

Daarnaast kan je leuke uitstapjes maken in de omgeving van het vakantiepark. Breng een bezoekje aan gezellige dorpjes en leuke steden of ga eens naar een van de leuke musea in Twente. Voor de kinderen zijn er verschillende attractieparken, speelpaleizen en direntuinen in de omgeving te vinden.

Chalets en bungalows in Twente

Op Recreatiepark De Tolplas vind je een groot aantal chalets en bungalows voor 2 tot 18 personen. Voor grotere groepen kan een 12- en 18-persoons accommodatie worden gekoppeld voor maar liefst 30 personen. Met wat voor gezelschap je ook wilt komen, er is altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

De bungalows en chalets op Recreatiepark De Tolplas zijn natuurlijk voorzien van alle gemak en comfort. Een compleet ingerichte keuken, een badkamer en een heerlijk terras met tuinmeubilair zijn bijvoorbeeld standaard aanwezig. Een deel van de bungalows en chalets kijkt uit op de recreatieplas. En als je een hond wilt meenemen is dat ook mogelijk want in een aantal accommodaties zijn honden toegestaan.

Op vakantie naar De Tolplas?

Lijkt een vakantie of lang weekend in het mooie Twente jou wel iets? Lees dan verder en kom alles te weten over de faciliteiten, accommodaties en de omgeving van Recreatiepark De Tolplas. We hebben alle relevante informatie alvast voor je verzameld en op een rijtje gezet.

Als je een geschike bungalow of een leuk chalet hebt gevonden kan je deze direct online boeken. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een mooie accommodatie op dit leuke vakantiepark in Overijssel. We wensen je alvast een heerlijke tijd op Recreatiepark De Tolplas en veel plezier in het groene Twente.

Naar Recreatiepark De Tolplas

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Recreatiepark De Tolplas.

controleer beschikbaarheid

Recreatiepark De Tolplas adres

Recreatiepark De Tolplas
Hexelseweg 80
7645 AM Hoge Hexel

routebeschrijving