Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg in Haarle – Overijssel – is een mooi gelegen vakantiepark in een bosrijke omgeving. Dit bungalowpark ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, een schitterend natuurgebied met golvende heidevelden en uitgestrekte bossen.

Ook de rivier de IJssel met mooie vergezichten en het Twenste landschap nodigen uit tot lange fiets- en wandeltochten. Al met al een ideale omgeving voor een ontspannen vakantie waar van alles te zien en doen is.

Geniet van Twente op De Hellendoornse Berg

Tijdens een verblijf op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg zal je volop genieten. Op het vakantiepark vind je een groot aantal faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Zo is er o.a. een overdekt zwembad, zijn er zowel binnen als buiten diverse sport- en spelmogelijkheden en vind je ook een gezellig restaurant op het park.

Als je uit je bungalow stapt ervaar je direct de rust en natuur om je heen. Stap op de fiets en verken het Twenste landschap of maak een leuk uitstapje in de omgeving. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Bezoek leuke steden, ga naar een attractiepark of kies voor een van de andere bezienswaardigheden in de omgeving van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg.

Comfortabele vrijstaande bungalows

Op Landgoed De Hellendoornse Berg vind je mooie en comfortabele bungalows voor 4 tot 24 personen. De bungalows liggen op ruime kavels dus je hebt alle ruimte om je heen. Geniet van een drankje op je eigen terras en kom even helemaal bij.

De vrijstaande bungalows zijn er in verschillende luxeniveaus en prijsklasses. Een aantal bungalows heeft zelfs een eigen sauna en zonnehemel voor nog meer comfort. Ook vind je op het park speciale kinderbungalows en accommodaties voor mindervaliden. En wil je met een grote groep vrienden of de hele familie er tussen uit? Kies dan voor een van de groepsbungalows.

Je ziet het. Op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is voor iedereen wel een geschikt vakantiehuis te vinden. Lees op deze pagina meer over de faciliteiten en alle soorten bungalows en kies ook voor een heerlijke vakantie in Overrijssel. Wie weet is Landgoed De Hellendoornse Berg jouw ideale vakantiepark in deze veelzijdige provincie!

Naar Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal Landgoed De Hellendoornse Berg.

controleer beschikbaarheid

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg adres

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
Tunnelweg 7F
7448 RV Haarle

routebeschrijving