Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn in Giethoorn – Overijssel – is een autovrij vakantiepark in het centrum van het leuke dorpje. Door de ligging aan de over van de Bovenwijde is Vakantiepark Giethoorn erg geschikt voor liefhebbers van watersport. Met een eigen aanlegsteiger en sloep voor de deur kan je de mooie omgeving prima vanaf het water ontdekken.

Maar Vakantiepark Giethoorn heeft meer te bieden dan waterrecreatie alleen. In de omgeving zullen ook liefhebbers van rust en natuur zich zeker vermaken, je kan er heerlijk wandelen en fietsen door mooie gebieden. Ook tal van leuke uitstapjes zijn er in de omgeving van dit park te maken.

Faciliteiten op Vakantiepark Giethoorn

Op Vakantiepark Giethoorn vind je een beperkt aantal faciliteiten, maar door de gunstige ligging in het centrum van het dorpje zijn alle voorzieningen gelukkig onder handbereik. Op het park vind je o.a. een gezellig eetcafé met terras, een wasserette en speelvoorzieningen voor de jonge gasten. Ook is het mogelijk een hengel uit te werpen op het vakantiepark.

In het dorp Giethoorn vind je o.a. een supermarkt waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Ook zijn er verschillende leuke winkeltjes en boetiekjes in het dorp te vinden. Wil je gezellig uit eten dan biedt Giethoorn verschillende restaurants waar je terecht kan.

In de omgeving van Giethoorn

Je hoeft je in de omgeving van Vakantiepark Giethoorn geen moment te vervelen. Een deel van de omgeving is prima per sloep te verkennen, een erg leuke manier om het mooie gebied te ontdekken. Ook op de fiets en te voet kan je alle kanten uit in de omgeving van het vakantiepark.

Als je er een dagje tussenuit wil kan je ook alle kanten op vanaf dit leuke vakantiepark in Overijssel. Gezellige steden, leuke dorpjes, attractieparken en verschillende andere bezienswaardigheden zijn vanaf het park prima te bereiken. Voor alle leeftijden is er dus wel iets te beleven rondom dit vakantiepark.

Vakantiewoningen aan het water

Op Vakantiepark Giethoorn vind je verschillende soorten vakantiewoningen aan het water voor 4 tot 6 personen. Er is keuze uit mooi gelegen chalets en lodges die bijna allemaal beschikken over een eigen aanlegsteiger én een sloep. De ideale combinatie voor een onvergetelijke vakantie aan en op het water.

De accommodaties zijn natuurlijk allemaal voorzien van de luxe en comfort die je wenst. Een compleet ingerichte keuken, een gezellige woonkamer en een comfortabele badkamer zijn bijvoorbeeld standaard aanwezig. Na een heerlijke dag kom je ‘s avonds lekker bij op je eigen terras… als dat geen vakantie is?

Let op: Vakantiepark Giethoorn ligt midden in het autovrije centrum van Giethoorn. Het park en de accommodaties zijn alleen via een steile loopbrug te bereiken en daarom minder toegankelijk voor mindervalide gasten.

Ook op vakantie in Giethoorn?

Lijkt een vakantie op en aan het water je wel wat dan is Vakantiepark Giethoorn misschien wel de ideale bestemming in Overijssel. Mooie accommodaties, veel te beleven en een eigen sloep tot je beschikking… wat wens je nog meer tijdens een vakantie in eigen land?

We hebben alle informatie over dit vakantiepark voor je verzameld zodat je snel kan zien of Vakantiepark Giethoorn iets voor je is. Heb je een geschikte accommodatie gevonden dan kan je deze direct online boeken bij de aanbieder. We wensen je alvast een geweldige tijd op dit leuke vakantiepark in Overijssel.

Vakantiepark Giethoorn boeken?

Wil je direct een verblijf op Vakantiepark Giethoorn boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Overijssel. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Vakantiepark Giethoorn is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Vakantiepark Giethoorn
Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn

routebeschrijving