Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Park Zandvoort

In de omgeving van Park Zandvoort is er genoeg te beleven en te zien. Wandel door de duinen, maak een mooie fietstocht of bezoek een van de leuke bezienswaardigheden. Hieronder vind je enkele hoogtepunten.

Veel meer leuke tips voor uitstapjes in de omgeving van Park Zandvoort vind je bij de VVV Zandvoort en op Nu.Hier. Noord-Holland.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Park Zandvoort.

Met kinderen

Chimpie Champ

Chimpie Champ is een grote overdekte speeltuin in Aalsmeer. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen hier heerlijk spelen. Klim op de 5 meter hoge Mount Chimpie. Spring in de ballenbak of ga in de power tower hangen. Ouders kunnen terecht op het terras voor een drankje en een broodje.

Ca. 30 km van het park

Chimpie Champ

Naar de website

CORPUS ‘reis door de mens’

beleef in 55 minuten een unieke en spectaculaire ‘reis door de mens’, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Ca. 36 km van het park

CORPUS ‘reis door de mens’

Naar de website

Duinrell

Duinrell is een familiepark voor jong en oud. Tijdens alle seizoenen kan je hier terecht voor een heerlijke dag. Natuurlijk in het Tikibad, het grootste waterpark van de Benelux. Met o.a. 21 glijbanen, een golfslagbad en de Lazy River. En in de zomer is ook het grote buitenbad geopend. In het attractiepark vind je allerlei attracties voor alle leeftijden. Van een achtbaan tot een rodelbaan maar ook een ballenbad voor de allerkelinsten.

Ca. 42 km van het park

Duinrell

Naar de website

Linnaeushof

De grootste speeltuin van Europa met meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties voor kleine én grote kinderen.

Ca. 12 km van het park

Linnaeushof

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Bleekemolens Race Planet

Bij Bleekemolens Race Planet kan iedereen karten. Er zijn verschillende heats voor niveau en leeftijd. Zo is er een speciale kinderheat voor kinderen vanaf 8 jaar. Erg leuk is de familieheat, een korte race met de hele familie. Jong en oud. Dit is ook de enige keer dat dit kan. Normaal racet iedereen alleen met leeftijdsgenoten. Voor de familieheat is reserveren verplicht.

Ca. 26 km van het park

Bleekemolens Race Planet

Naar de website

Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort is een legendarisch racecircuit. Tot 1985 werd hier de Formule 1 gereden. In 2020 keert dit circus weer terug naar Zandvoort. Maar het circuit heeft Circuit Zandvoort. Bezoek verschillende Circuit Zandvoort. Of rijd zelf over de beroemde racebaan. Kijk op de website voor de agenda en alle mogelijkheden.

Ca. 0.8 km van het park

Circuit Zandvoort

Naar de website

NZH Vervoer Museum

Ooit begonnen als bedrijfsmuseum maar nu hét museum voor liefhebbers van oude bussen en trams.

Ca. 8 km van het park

NZH Vervoer Museum

Naar de website

Zandvoorts Museum

Leuk museum over Zandvoort aan Zee, de nadruk ligt op de vooroorloogse badcultuur van deze beroemde badplaats.

Ca. 1 km van het park

Zandvoorts Museum

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Amsterdam

In Amsterdam hoef je je niet te vervelen. Wandel langs de grachten en bekijk de mooie panden. Ook kan je er heerlijk winkelen. In de bekende winkelstraten of juist buiten het drukke centrum. Strijk neer in het Vondelpark of op een terras. Maak een rondvaart of bezoek een museum. Je komt tijd tekort.

Ca. 37 km van het park

Amsterdam

Naar de website

Haarlem

Haarlem is een stad die alles heeft. In het gezellige historische centrum vind je hippe winkels en verborgen steegjes. Maar ook een mooie middeleeuwse kerk die een bezoek waard is. Daarna strijk je neer op een gezellig terras. Of je gaat heerlijk uit eten in een van de vele restaurants. Een leuke stad voor een dagje uit.

Ca. 10 km van het park

Haarlem

Naar de website

IJmuiden aan Zee

Leuke havenstad met levendige visserij, bezoek de haven en het mooie zandstrand voor een leuk dagje weg.

Ca. 16 km van het park

IJmuiden aan Zee

Naar de website

Park Zandvoort boeken?

Wil je direct een verblijf op Park Zandvoort boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Park Zandvoort is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Park Zandvoort
Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort

routebeschrijving