Prijzen en beschikbaarheid

Park Zandvoort

Park Zandvoort in Zandvoort – Noord-Holland – ligt vlak bij het Noordzeestrand. Dit kindvriendelijke vakantiepark van Center Parcs is dan ook ideaal voor liefhebbers van strand en zee. Bij mooi weer zal je dan ook het grootste deel van de tijd op het strand zitten. Maar gelukkig is er ook bij minder goed weer genoeg te beleven!

Faciliteiten voor jong en oud.

Op vakantiepark Park Zandvoort vind je o.a. een subtropisch zwemparadijs, de Aqua Mundo. Met de waterglijbanen, verschillende baden, het kinderbad en de Aqua Cinema hoeft niemand zich te vervelen.

Ook ligt op het park de Beach Factory, een overdekte activiteitenhal waar van alles te beleven is. Verder vind je op het park natuurlijk een groot aantal faciliteiten voor jong en oud.

Zo zijn er verschillende horecavoorzieningen, sport- en spelfaciliteiten en leuke winkeltjes op het park. Ook voor de verhuur van fietsen kan je bij Park Zandvoort terecht.

Ontdek de omgeving.

In de omgeving van het vakantiepark is ook genoeg te vinden voor leuke uitstapjes. De leuke stad Haarlem ligt vlakbij maar ook Amsterdam is goed te bereiken. Ook een bezoek aan Circuit Park Zandvoort mag natuurlijk niet ontbreken. Je ziet het, voor alle leeftijden is er van alles te doen.

Accommodaties voor iedereen.

Op vakantiepark Zandvoort vind je comfortabele accommodaties voor 2 tot 10 personen. De cottages zijn voorzien van alle comfort en gemak die je wenst. Ook zijn er extra luxe cottages met bijvoorbeeld een sauna. De accommodaties zijn er in verschillende prijsklasses zodat er voor ieder wat wils is.

Op deze pagina vind je alle informatie over dit vakantiepark en de verschillende accommodaties op het park. Alle toekomstige gasten wensen we veel plezier op bungalowpark Park Zandvoort.

Park Zandvoort boeken?

Wil je direct een verblijf op Park Zandvoort boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Park Zandvoort is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Park Zandvoort
Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort

routebeschrijving