Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons luxe cottage ZV716

Park Zandvoort, Zandvoort

Geschakelde 2-persoons cottage. Woonkamer met open haard. Open keuken met vaatwasser. Slaapkamer met lits-jumeaux. Badkamer met ligbad, regendouche, wastafel. Apart toilet. Sauna. Terras met tuinmeubilair.

De 2-persoons cottage is te vinden op Park Zandvoort in Zandvoort. Hier vind je meer informatie over dit vakantiepark in Noord-Holland. Wil je direct weten of deze accommodatie beschikbaar is? Bekijk dan de actuele prijzen en beschikbaarheid van deze cottage op Park Zandvoort.

 

Lees de uitgebreide beschrijving van deze cottage.

In het kort

  • aangeboden door Center Parcs
  • oppervlakte 51 m²
  • gelijkvloers
  • maximaal 2 personen
  • hond welkom
  • luxeniveau: luxe
  • bekijk alle kenmerken

Meer vakantiehuizen

Op Park Zandvoort vind je verschillende soorten vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons Premium hotelkamer type ZV721

Comfortabel 2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer, met privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 29 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 2 personen

2-persoons Premium hotelkamer type ZV721

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons Original Comfort Cottage type ZV722

4-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, met privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 51 m² - gelijkvloers - type: cottage - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - maximaal 4 personen

4-persoons Original Comfort Cottage type ZV722

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons Original VIP Cottage type ZV717

Luxe 4-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 70 m² - 2 etages - type: cottage - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons Original VIP Cottage type ZV717

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Park Zandvoort.

Park Zandvoort
Zandvoort (Noord-Holland)

Adresgegevens

Park Zandvoort
Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort

routebeschrijving

Deze cottage boeken?

Wil je direct een verblijf op Park Zandvoort boeken? Kijk dan hier voor de prijzen en beschikbaarheid van deze cottage op Park Zandvoort. Of kijk hier of er nog last minute aanbiedingen voor dit vakantiepark in Noord-Holland zijn.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Park Zandvoort:

Landal Dunimar

Zuid-Holland, Noordwijkerhout

Landal Dunimar is een vakantiepark midden in de bollenstreek. Het bungalowpark ligt op korte afstand van de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort, vlak bij een mooi duin- en bosgebied.

In het kort: ca. 90 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Dunimar

Prijzen en beschikbaarheid

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Zuid-Holland, Noordwijk

Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt middenin de duinen van Noordwijk. Het park ligt op nog geen 3 kilomter van de Noordzee. Op het vakantiepark vind je o.a. een verwarmd buitenzwembad. Voor de kleinsten is er een apart peuter- en kleuterbad.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door TopParken

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Prijzen en beschikbaarheid

Parc du Soleil

Zuid-Holland, Noordwijk

Parc du Soleil is een vakantiepark van Topparken. Het is te vinden in Noordwijk, op korte afstand van het Noordzeestrand. Met een overdekt zwembad, apart peuter- en kleuterbad en indoor speeltuin is er van alles te beleven. Zowel jong en oud zullen hier volop genieten.

In het kort: ca. 155 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door TopParken

Parc du Soleil

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Noord-Holland zoekt.