Prijzen en beschikbaarheid

Marinapark Volendam, Volendam

Marinapark Volendam is een mooi vakantiepark dat aan de oevers van het IJsselmeer ligt. Op het park vind je o.a. een overdekt zwembad, vlakbij ligt een jachthaven.

Het park ligt pal tegen het centrum van Volendam aan en is opgebouwd uit typisch Volendamse huizen. Marinapark Volendam is de ideale uitvalsbasis om Noord-Holland te ontdekken met o.a. historische stadjes, bollenvelden en nog veel meer bezienswaardigheden. Op het park vind je vakantiehuizen tot 12 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Marinapark Volendam. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Noord-Holland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 245 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren vlakbij het huisje
  • ligging aan het water
  • aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Marinapark Volendam vind je vakantiehuizen voor 1 tot 12 personen. Bijvoorbeeld:

1-persoons hotelkamer type VOHK1

1-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - maximaal 1 personen

1-persoons hotelkamer type VOHK1

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons hotelkamer type VOHK2

2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 34 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 2 personen

2-persoons hotelkamer type VOHK2

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vakantiewoning type VO4

4-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: 2 etages - type: vakantiewoning - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vakantiewoning type VO4

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Marinapark Volendam.

Marinapark Volendam
Volendam (Noord-Holland)

Adresgegevens

Marinapark Volendam
Pieterman 1
1131 PW Volendam

routebeschrijving

Marinapark Volendam boeken?

Wil je direct een verblijf op Marinapark Volendam boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Marinapark Volendam is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Marinapark Volendam:

DroomPark Spaarnwoude

Noord-Holland, Halfweg

DroomPark Spaarnwoude is een vakantiepark in natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Het park ligt vlak bij treinstation Halfweg Zwanenburg waarvandaan je zo in Amsterdam of op het strand bent.

In het kort: ca. 160 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Droomparken

DroomPark Spaarnwoude

Prijzen en beschikbaarheid

DroomPark Buitenhuizen

Noord-Holland, Velsen-Zuid

DroomPark Buitenhuizen is een kindvriendelijk vakantiepark in recreatiegebied Spaarnewoude. Op het vakantiepark vind je comfortabele chalets, bungalows en een kampeerterrein.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Droomparken

DroomPark Buitenhuizen

Prijzen en beschikbaarheid

DroomPark Molengroet

Noord-Holland, Noord-Scharwoude

DroomPark Molengroet is een kindvriendelijk vakantiepark dat mooi is gelegen in de natuur. In de omgeving is van alles te doen voor jong en oud.

In het kort: ca. 179 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Droomparken

DroomPark Molengroet

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Noord-Holland zoekt.