Menu

Parkomschrijving DroomPark Molengroet

DroomPark Molengroet in Noord-Scharwoude – Noord-Holland – is een mooi gelegen chaletpark met camping. Het kindvriendelijke vakantiepark ligt in het waterrecreatiegebied Geestmerambacht waar je ook heerlijk kan wandelen en fietsen.

Op het park vind je een groot aantal voorzieningen en in de omgeving is er van alles te doen. Dit maakt het vakantiepark geschikt voor bezoekers van alle leeftijden en met verschillende interesses. Kortom, een erg leuke bestemming in het hart van Noord-Holland.

Voorzieningen

Op DroomPark Molengroet vind je een groot aantal voorzieningen voor jong en oud. Zo zijn er verschillende sport- en spelfaciliteiten op het park te vinden zoals een sportveld, buitenzwembad en een jeu-de-boulesbaan. In de vakanties wordt bovendien een leuk animatieparogramma georganiseerd.

Natuurlijk zijn er ook genoeg speelmogelijkheden voor kinderen op DroomPark Molengroet te vinden. Voor een hapje en drankje kan je terecht in het gezellige restaurant op het vakantiepark.

Omgeving

Niet alleen op het vakantiepark maar ook in de omgeving van DroomPark Molengroet is er van alles te doen voor jong en oud. Het waterrecreatiegebied Geestmerambacht biedt tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten buiten het park. Ook leent de omgeving zich prima voor mooie wandelingen en lange fietstochten.

Geniet van de mooie natuur, bezoek leuke steden in de omgeving of ga een dagje naar een van de gezellige strandplaatsjes die vanaf het park prima te bereiken zijn. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn.

Chalets

Op DroomPark Molengroet vind je leuke vrijstaande chalets voor 4 tot 16 personen. De chalets zijn er in verschillende uitvoeringen maar allen voorzien van het gemak en comfort dat je wenst tijdens je vakantie of lang weekend weg.

Een ingerichte keuken, een terras met tuinmeubilair en een eigen badkamer zijn standaard aanwezig. De auto kan je kwijt op een parkeerplaats bij of in de buurt van je chalet en huisdieren zijn welkom in een aantal accommodaties.

Vakantie in Noord-Holland

Lijkt een vakantie in Noord-Holland je wel iets? Lees dan snel verder en kom alles te weten over DroomPark Molengroet. We hebben alle informatie over de voorzieningen, de omgeving en de accommodaties alvast voor je verzameld.

Heb je een geschikte accommodatie gevonden dan kan je deze direct online boeken. Zo ben jij alvast verzekerd van een leuk chalet op DroomPark Molgengroet in Noord-Holland. We wensen je alvast een fijn verblijf toe op dit gezellige vakantiepark van DroomParken.

Zoek een ander vakantiepark