Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Villaparc Duynopgangh

In de omgeving van Villaparc Duynopgangh is er behalve het mooie strand nog veel meer te zien en te doen. Hieronder vind je slechts een aantal hoogtepunten.

Veel meer leuke tips voor uitstapjes in de omgeving van Villaparc Duynopgangh vind je o.a. op de site VVV Hart van Noord-Holland.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Villaparc Duynopgangh.

Met kinderen

Attractiepark De Goudvis

Bij Attractiepark De Goudvis kunnen kinderen de hele dag spelen. In de grote buitenspeeltuin zijn er voor kinderen veel speeltoestellen. O.a. kabelbanen en de grootste airtrampoline van Europa. Maar ook in de drie overdekte speelparadijzen kan je altijd terecht. Voor de kleintjes tot 4 jaar is er een apart speelgedeelte ingericht.

Ca. 20 km van het park

Attractiepark De Goudvis

Naar de website

Ballorig Den Helder

Volop speelpelzier met o.a. een voetbalkooi, een mega trampoline, een bowlingbaan en een peutergedeelte voor de allerkleinsten.

Ca. 10 km van het park

Ballorig Den Helder

Naar de website

Fort Kijkduin Aquarium

Een spannend en leerzaam avontuur met 11 verschillende aquaria met o.a. een meters lange glastunnel.

Ca. 7 km van het park

Fort Kijkduin Aquarium

Naar de website

Sprookjeswonderland

In Sprookjesland stappen kinderen een  sprookje binnen. Wandel door het sprookjesbos met kabouterdorp. Je kan er lekker door de ramen naarbinnen gluren. Ook het huisje van Hans en Grietje kan je bekijken. Verder zijn er leuke attracties, siertuien, een speeltuin en voorstellingen.

Ca. 66 km van het park

Sprookjeswonderland

Naar de website

Vlindertuin Vlindorado

Vlindorado is een van de grootste vlindertuinen in Europa. Het lijkt net of je in de tropen rondloopt. En overal om je heen zie je prachtige vlinders. Als je geluk hebt kan je er zelfs een uit de pop zien komen. ALs je genoeg vlinders hebt gezien kan je ook nog naar de vogeltuin. Hier loop je tussen de (sub)tropische vogels.

Ca. 31 km van het park

Vlindertuin Vlindorado

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Kaasmarkt

Bezoek de kaasmarkt in dé kaasstad van Nederland, Alkmaar. Het hele plein staat vol kaas en overal zie je kaasdragers. Een spektakel waar bezoekers uit de hele wereld op af komen. De kaasmarkt is er niet het hele jaar. Op de website vind je de data waarop deze plaatsvindt. Altijd op vrijdag, tussen 10.00 en 13.00 uur. Neem ook zeker eens een kijkje in het Hollands Kaasmuseum.

Ca. 46 km van het park

Kaasmarkt

Naar de website

Marinemuseum

Ervaar het verleden en het heden van de Nederlandse marine en bekijk de 3 museumschepen.

Ca. 11 km van het park

Marinemuseum

Naar de website

Natuurgebied het Zwanenwater

Bezoek Het Zwanenwater, een mooi natuurgebied in Noord-Holland. Je vindt er de grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. In dit duingebied van 600 hectare liggen twee mooie wandelroutes. Geniet van bloemrijke duinvalleien, heideveldjes en moerasbosjes.

Ca. 13 km van het park

Natuurgebied het Zwanenwater

Naar de website

Oranjerie De Groene Parel

Een schitterende collectie kleurrijke tropische planten en de grootste Japanse tuin met stromend water in Nederland.

Ca. 9 km van het park

Oranjerie De Groene Parel

Naar de website

Pluktuin Tulpen & Zo

Pluk je eigen tulpen en narcissen en neem een kopje koffie of thee met zelfgebakken appeltaart aan een picknicktafel tussen de bloembollen.

Ca. 3 km van het park

Pluktuin Tulpen & Zo

Naar de website

Stoomtram Hoorn-Medemblik

Beleef een spannende reis door de tijd. Met de stoomtram tussen Hoorn en Medemblik. Of met de museumboot over het IJsselmeer. Van Enkhuizen naar Medemblik, of andersom. Ook op het museumterrein in Hoorn is er van alles te zien. Een leuk uitje voor alle leeftijden.

Ca. 55 km van het park

Stoomtram Hoorn-Medemblik

Naar de website

Zaanse Schans

Op de Zaanse Schans ga je terug naar de 18e en 19e eeuw. Wandel door het unieke dorp met de prachtige groene houten huizen. Bekijk de werkende molens en oude ambachten. Of bezoek een van de leuke musea. Na een leuke dag kan je wat eten of drinken in een van de restaurantjes.

Ca. 73 km van het park

Zaanse Schans

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Alkmaar

Iedereen kent Alkmaar natuurlijk van de kaasmarkt. Maar deze leuke stad heeft veel meer te bieden dan kaas alleen. Wandel langs de grachten en monumenten in het oude centrum. Bezoek de musea en ontdek de leuke winkeltjes en restaurants. Plof neer op een van de terrassen en geniet van deze prachtige stad.

Ca. 46 km van het park

Alkmaar

Naar de website

Den Helder

Door water omringde stad die o.a. bekend is van de Koninklijke Marine en de Marinedagen. Veel winkels en leuke restaurantjes.

Ca. 10 km van het park

Den Helder

Naar de website

Enkhuizen

Enkhuizen is een leuke historische stad die prachtig is gelegen. Omringd door het IJsselmeer en Markermeer. Overal zie je schitterende polderlandschappen. Maar ook in Enkhuizen zelf kijk je je ogen uit. Wandel langs historische VOC panden. Of bezoek de musea en ontdek de gezellige restaurantjes in het centrum.

Ca. 67 km van het park

Enkhuizen

Naar de website

Hoorn

Prachtige historische stad met leuke musea, heerlijk om te wandelen en te winkelen.

Ca. 55 km van het park

Hoorn

Naar de website

Medemblik

Medemblik is de oudste stad in West-Friesland. In de leuke historische binnenstad kan je lekker wandelen. Bekijk de mooie nieuwe én oude schepen in de moderne haven. Dit kan prima vanaf een terras, onder het genot van een drankje. Ook de musea en het kasteel Radboud zijn een bezoek waard. Natuurlijk kan je er ook gezellig winkelen.

Ca. 45 km van het park

Medemblik

Naar de website

Villaparc Duynopgangh boeken?

Wil je direct een verblijf op Villaparc Duynopgangh boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Villaparc Duynopgangh is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Villaparc Duynopgangh
Zanddijk 11/e
1787 PP Julianadorp Aan Zee

routebeschrijving