Kenmerken van Strandslag Juliana

Belangrijke eigenschappen van dit vakantiepark in Noord-Holland

Wil je op vakantie naar Noord-Holland? Dan is Strandslag Juliana in Julianadorp aan Zee misschien wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de belangrijkste kenmerken van dit park.

Impressie van Strandslag Juliana in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland

Zo krijg je snel een eerste indruk van het soort vakantiepark, de mogelijkheden voor huisdieren en of er bijvoorbeeld speciale zorgvoorzieningen aanwezig zijn. Wil je meer weten over de faciliteiten, accommodaties of andere informatie over dit vakantiepark in Noord-Holland? Kies dan voor een van de onderwerpen hierboven.

Parkinformatie

Strandslag Juliana wordt aangeboden door Hogenboom Vakantieparken. Hogenboom Vakantieparken draagt zorg voor de verhuur van de verschillende accommodaties op dit park. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van dit vakantiepark in Noord-Holland.

Ligging

  • Plaats: Julianadorp aan Zee
  • Provincie: Noord-Holland
  • Strandslag Juliana ligt bij de Noordzee en is gelegen in de natuur
  • Bekijk de ligging van Strandslag Juliana

Algemeen

Parkthema

  • Kinderen en familie
  • Strand en zee

Gezondheid en zorg

Dit vakantiepark heeft geen speciale voorzieningen of accommodaties voor gasten die speciale zorg nodig hebben. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat zorgbehoevenden niet welkom zijn op Strandslag Juliana. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kan je het best direct contact opnemen met Hogenboom Vakantieparken.

Strandslag Juliana boeken?

Wil je direct een verblijf op Strandslag Juliana boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Strandslag Juliana in Julianadorp Aan Zee.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Strandslag Juliana
Zanddijk 93
1787 PP Julianadorp Aan Zee

Bekijk hier de ligging van Strandslag Juliana.