Prijzen en beschikbaarheid

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee – Noord-Holland – is een ideaal bungalowpark voor de strandliefhebber. Dit vakantiepark aan de Noordzee ligt vlak bij het strand, tussen de duinen en het dorp. Wil je het échte strandgevoel beleven dan kan je zelfs overnachten in leuke strandhuisje op het strand en direct aan zee.

Behalve strand en zee heeft dit vakantiepark nog veel meer te bieden. Op het park vind je tal van faciliteiten en ook in de omgeving van Landal Beach Resort Ooghduyne is er genoeg te beleven.

Meer dan alleen strand en zee

Op het vakantiepark vind je faciliteiten voor alle leeftijden. Zo is er een overdekt zwembad met een lange glijbaan en een apart kinderbad. Ook is er een relaxruimte met sauna te vinden. Wil je even helemaal ontspannen dan kan je terecht bij de beautysalon op het park.

Buiten vind je verschillende sport- en spelmogelijkheden waaronder een tennisbaan en een 9-holes golfbaan. Voor beginners is er een minigolfbaan en een driving range. Natuurlijk zijn er ook verschillende horecavoorzieningen op het park.

Een veelzijdige omgeving

Ook rondom het vakantiepark is er van alles te doen. In het voorjaar kan je volop genieten van in bloei staande bollenvelden. Maar ook de rest van het jaar leent de omgeving zich prima voor heerlijke fietstochten en wandelingen.

Leuke plaatsjes als Medemblik, Hoorn en Enkhuizen zijn prima bereikbaar vanuit Landal Beach Resort Ooghduyne. In deze oerhollandse plaatsjes is het leuk wandelen en winkelen, en na afloop tracteer je jezelf in een leuk restaurantje of op een terrasje.

Luxe villa’s of een huisje op het strand

Op Landal Beach Resort Ooghduyne vind je luxueuze villa’s en appartementen voor 2 tot 10 personen. Deze accommodaties zijn voorzien van alle gemak en comfort. Voor een extra luxe vakantie aan de Noordzee kies je natuurlijk voor een villa met privé-sauna en zonnehemel.

Ook vind je aan de rand van het vakantiepark mooie strandhuisjes. Deze staan tegen de duinen en op het strand, dichter bij zee kan je bijna niet zitten. Na een goede nachtrust een eerste kopje koffie op je veranda terwijl de zeewind door je haren strijkt… als dat geen vakantie is! Hou er rekening mee dat de strandhuisjes niet het hele jaar beschikbaar zijn.

Jouw vakantiepark in Noord-Holland?

Lijkt dit park je wel wat voor een leuke vakantie aan de Noordzee? Lees dan meer over de faciliteiten en accommodaties op dit bungalowpark. Ook vind je leuke tips voor uitstapjes in de omgeving van het park. Wie weet is Landal Beach Resort Ooghduyne wel jouw vakantiepark in Noord-Holland!

Landal Beach Resort Ooghduyne boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Beach Resort Ooghduyne boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Beach Resort Ooghduyne is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Beach Resort Ooghduyne
Ooghduyne 1
1787 PS Julianadorp aan Zee

routebeschrijving