Over het 6-persoons strandhuisje 4-6SH

Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland

Het 6-persoons strandhuisje 4-6SH is gelegen op vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne. Dit vakantiepark is te vinden in Julianadorp aan Zee in de provincie Noord-Holland.

Impressie van dit 6-persoons strandhuisje op Landal Beach Resort Ooghduyne

Het strandhuisje beschikt o.a. over twee slaapkamers, een badkamer en een toilet en is geschikt voor maximaal 6 personen. In deze strandhuisjes zijn huisdieren niet toegestaan. Een uitgebreide beschrijving van dit strandhuisje Noord-Holland vind je hieronder. Kijk hier als je meer wil lezen over dit vakantiepark in Julianadorp aan Zee.

Over dit 6-persoons strandhuisje

Vrijstaand vier- tot zespersoons strandhuisje met uitzicht op zee. Deze strandhuisjes liggen op het strand tegen de duinen en zijn geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen.

Woonkamer met flatscreen-tv met geïntegreerde dvd-speler en tweepersoons bedbank (140×200 cm). Open keuken met o.a. een magnetron en inductiekookplaat.

Twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden, één van de slaapkamers ligt op een entresol (ca. 1,50 m. hoog) die bereikbaar is met een steile trap. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Buiten zitten kan op het terras met tuinmeubilair.

Let op: de auto kan geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats, ongeveer 10 minuten lopen vanaf het strandhuisje. Op aanvraag kan je bagage bij het strandhuisje worden afgeleverd en opgehaald. De parkfaciliteiten liggen op ca. 1 km. afstand. In deze strandhuisjes zijn huisdieren niet toegestaan.

Direct boeken of meer informatie? Ga dan naar de site van Landal GreenParks en boek dit 6-persoons strandhuisje op Landal Beach Resort Ooghduyne.

Dit 6-persoons strandhuisje boeken?

Wil je direct een verblijf in dit 6-persoons strandhuisje op Landal Beach Resort Ooghduyne boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van dit strandhuisje in Julianadorp aan Zee.

Meer over deze accommodatie

Adresgegevens

Landal Beach Resort Ooghduyne
Ooghduyne 1
1787 PS Julianadorp aan Zee

Bekijk hier de ligging van Landal Beach Resort Ooghduyne.