4 tot 6-persoons vrijstaand strandhuisje 4-6SH

Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland

Vrijstaand 6-persoons strandhuisje in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland. Dit 6-persoons strandhuisje beschikt o.a. over twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. Kindvriendelijk.

Impressie van dit 6-persoons strandhuisje op Landal Beach Resort Ooghduyne

Het 6-persoons strandhuisje is te vinden op Landal Beach Resort Ooghduyne. Landal Beach Resort Ooghduyne is een leuk bungalowpark aan de Noordzee. In de omgeving van het vakantiepark vind je gezellige stadjes, bloembollenvelden en natuurlijk het Noordzeestrand. Hier vind je de volledige beschrijving van dit strandhuisje.

Kenmerken van dit strandhuisje

Bekijk alle kenmerken van dit strandhuisje of controleer direct de beschikbaarheid van dit strandhuisje in Noord-Holland.

Over het vakantiepark

Dit strandhuisje is te vinden op Landal Beach Resort Ooghduyne. Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee – Noord-Holland – is een ideaal bungalowpark voor de strandliefhebber. Dit vakantiepark aan de Noordzee ligt vlak bij het strand, tussen de duinen en het dorp. Wil je het échte strandgevoel beleven dan kan je zelfs overnachten in leuke strandhuisje op het strand en direct aan zee.

Ga naar de parkpagina van Landal Beach Resort Ooghduyne om alles te weten te komen over dit vakantiepark in Noord-Holland.

Faciliteiten op dit park

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Adresgegevens

Landal Beach Resort Ooghduyne
Ooghduyne 1
1787 PS Julianadorp aan Zee

Dit 6-persoons strandhuisje boeken?

Wil je direct een verblijf in dit 6-persoons strandhuisje op Landal Beach Resort Ooghduyne boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van dit strandhuisje in Julianadorp aan Zee.

Meer over deze accommodatie

Vakantieparken in de omgeving

Kijk hier voor meer vakantieparken in Noord-Holland.