Prijzen en beschikbaarheid

Landal Beach Park Texel

Landal Beach Park Texel in De Koog – Texel, Noord-Holland – is een mooi bungalowpark op het grootste waddeneiland. Dit vakantiepark ligt vlak bij het gezellige vakantieplaatsje De Koog en op loopafstand van het strand. Dit maak Beach Park Texel een heerlijke locatie voor een strandvakantie op de Wadden.

Vanaf het vaste land vaar je in 20 minuten naar het eiland. Zodra je op de boot stapt heb je meteen al het ultieme vakantiegevoel. Vergezeld door de meeuwen zet je koers richting Texel en is je vakantie begonnen.

Van alles te beleven op Texel

Eenmaal op je bestemming hoef je je geen moment te vervelen. Het strand ligt vlakbij, je wandelt zo naar het leuke dorpje De Koog en in de omgeving is van alles te beleven. Of je nu komt om te zonnen, door de duinen wil fietsen of gewoon wil genieten van de mooie natuur… het kan allemaal!

Je kan een kijkje nemen bij de zeehonden bij EcoMare, een biertje gaan proeven in de brouwerij of een van de natuurgebieden bezoeken. Op het eiland ligt namelijk Nationaal Park Duinen van Texel met de zandplaat De Hors, de Texelse bossen en De Slufter.

Ook zijn er leuke dorpjes waar je je prima zult vermaken. Stap op de fiets en verken De Koog, Den Burg, Oudeschild, Oosterend en De Cocksdorp. Stuk voor stuk gezellige plaatsjes waar alleen al de fietstocht erheen de moeite waard is.

Vrijstaande villa’s op Beach Park Texel

Op Landal Beach Park Texel vind je comfortabele en vrijstaande villa’s voor 4 tot 8 personen die van alle gemakken zijn voorzien. Ook zijn er extra luxe villa’s met bijvoorbeeld een privé-sauna, een zonnebank een een stoomdouche. Een aantal van deze luxe vakantievilla’s ligt aan het water. Ook mag je in veel van de villa’s één huisdier meenemen.

De vrijstaande villa’s zijn allemaal voorzien van een compleet uitgeruste keuken, een badkamer met ligbad/bubbelbad en mooie slaapkamers. Na een leuke dag op het eiland kan je lekker nagenieten op je eigen terras. Als dat geen vakantie vieren is?

Lees snel alles over de verschillende villa’s op het vakantiepark en bekijk de faciliteiten van Landal Beach Park Texel. Vind een villa die bij je past en kies ook voor zo’n lekkere vakantie op Texel. We wensen je alvast veel plezier!

Landal Beach Park Texel boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Beach Park Texel boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Beach Park Texel is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Beach Park Texel
Stappeland 12
1796 BS De Koog

routebeschrijving