Over deze 6-persoons bungalow

Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp, Noord-Holland

De 6-persoons bungalow is gelegen op Vakantiepark De Krim. Dit vakantiepark is te vinden in De Cocksdorp in de provincie Noord-Holland.

Impressie van deze 6-persoons bungalow op Vakantiepark De Krim

De bungalow beschikt o.a. over drie slaapkamers, een badkamer en een toilet en is geschikt voor maximaal 6 personen. In een aantal van deze bungalows zijn huisdieren welkom. Een uitgebreide beschrijving van deze bungalow Noord-Holland vind je hieronder. Kijk hier als je meer wil lezen over dit vakantiepark in De Cocksdorp.

Over deze 6-persoons bungalow

Geschakelde zespersoons bungalow met twee etages. Woonkamer met zit- en eethoek en tv, de meeste bungalows beschikken over een openhaard. De open keuken is o.a. voorzien van een magnetron en vaatwasser.

Er zijn drie slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Op voorkeur is een badkamer met ligbad of een bungalow met tweede badkamer te boeken.

Een aantal bungalows is aangepast voor mindervalide gasten: bv. vergrote woonkamer, drempelvrij, lage spiegel boven wasbak, steunbeugels. De exacte voorzieningen zijn te vinden bij iedere accommodatie.

Buiten zitten kan op het terras of in de tuin, tuinmeubilair is aanwezig. In een aantal van deze bungalows zijn huisdieren toegestaan.

Direct boeken of meer informatie? Ga dan naar de site van De Krim en boek deze 6-persoons bungalow op Vakantiepark De Krim.

Deze 6-persoons bungalow boeken?

Wil je direct een verblijf in deze 6-persoons bungalow op Vakantiepark De Krim boeken? Ga dan naar de website van De Krim en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van deze bungalow in De Cocksdorp.

Meer over deze accommodatie

Adresgegevens

Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp

Bekijk hier de ligging van Vakantiepark De Krim.