Prijzen en beschikbaarheid

Omschrijving 6-persoons bungalow

Vakantiepark De Krim, De Cocksdorp

Geschakelde zespersoons bungalow met twee etages. Woonkamer met zit- en eethoek en tv, de meeste bungalows beschikken over een openhaard. De open keuken is o.a. voorzien van een magnetron en vaatwasser.

Er zijn drie slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Op voorkeur is een badkamer met ligbad of een bungalow met tweede badkamer te boeken.

Een aantal bungalows is aangepast voor mindervalide gasten: bv. vergrote woonkamer, drempelvrij, lage spiegel boven wasbak, steunbeugels. De exacte voorzieningen zijn te vinden bij iedere accommodatie.

Buiten zitten kan op het terras of in de tuin, tuinmeubilair is aanwezig.

Vakantiepark De Krim met hond

Wil je met je hond naar Vakantiepark De Krim? Dat kan, want in deze 6-persoons bungalow zijn huisdieren welkom. Deze accommodatie is overigens ook huisdiervrij te boeken.

Deze 6-persoons bungalow boeken?

Wil je direct een verblijf op Vakantiepark De Krim boeken? Kijk dan hier voor de prijzen en beschikbaarheid van deze 6-persoons bungalow op Vakantiepark De Krim. Of kijk hier of er nog last minute aanbiedingen voor dit vakantiepark in Noord-Holland zijn.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp

routebeschrijving