Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark De Krim, De Cocksdorp

Vakantiepark De Krim op Texel is een leuk familiepark met veel faciliteiten. Het park ligt op 20 minuten van het strand en heeft 2 zwembaden en verschillende horecavoorzieningen.

Door de mooie ligging van het vakantiepark zal je hier zeker genieten van een heerlijk verblijf. Ontdek Texel lopend of op de fiets en geniet van de mooie natuur en het heerlijke strand. Op het vakantiepark vind je comfortabele bungalows, chalets en villa's tot wel 20 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Vakantiepark De Krim. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Noord-Holland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 425 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren vlakbij het huisje
  • ligging aan zee, in de natuur
  • aangeboden door De Krim

Vakantiehuizen

Op Vakantiepark De Krim vind je vakantiehuizen voor 4 tot 20 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaand chalet type Krim

4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 2 badkamers - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand chalet type Krim

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaand chalet type Texel

Comfortabel 4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand chalet type Texel

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaand chalet type Wadden (mindervaliden)

Luxe 4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - aangepast - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand chalet type Wadden (mindervaliden)

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Vakantiepark De Krim.

Vakantiepark De Krim
De Cocksdorp (Noord-Holland)

Adresgegevens

Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp

routebeschrijving

Vakantiepark De Krim boeken?

Wil je direct een verblijf op Vakantiepark De Krim boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Holland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Vakantiepark De Krim is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Vakantiepark De Krim:

Landal Sluftervallei

Noord-Holland, De Cocksdorp

Landal Sluftervallei is een bungalowpark midden in de duinen van Texel. Het vakantiepark grenst aan natuurgebied De Slufter en de Eierlandse Duinen.

In het kort: ca. 251 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Sluftervallei

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Beach Park Texel

Noord-Holland, De Koog

Landal Beach Park Texel is een mooi bungalowpark op het waddeneiland Texel. Het vakantiepark ligt vlak bij het gezellige vakantiedorp De Koog. Hier vind je tal van restaurantjes en cafés.

In het kort: ca. 144 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Beach Park Texel

Prijzen en beschikbaarheid

Bosch en Zee

Noord-Holland, De Koog

Bosch en Zee is een klein appartementencomplex op Texel op loopafstand van het strand. Het vakantiecomplex heeft een eigen zwembad en is mooi gelegen in de natuur.

In het kort: ca. 72 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Bosch en Zee

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Noord-Holland zoekt.