Vakantiepark Noord-Holland

Ga eens naar een vakantiepark in Noord-Holland. Voor een weekendje weg met vrienden of familie. Of voor een leuke vakantie in eigen land. Bollenvelden, uitgestrekte stranden en leuke steden liggen altijd in de buurt. Wandelen, fietsen en genieten is het enige dat je doet. Onderaan deze pagina lees je meer over Noord-Holland.

Vakantiepark Noord-Holland - 18 resultaten

DroomPark Spaarnwoude

Noord-Holland, Halfweg

DroomPark Spaarnwoude is een vakantiepark in natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Het park ligt vlak bij treinstation Halfweg Zwanenburg waarvandaan je zo in Amsterdam of op het strand bent.

In het kort: ca. 160 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Droomparken

DroomPark Spaarnwoude

Prijzen en beschikbaarheid

DroomPark Buitenhuizen

Noord-Holland, Velsen-Zuid

DroomPark Buitenhuizen is een kindvriendelijk vakantiepark in recreatiegebied Spaarnewoude. Op het vakantiepark vind je comfortabele chalets, bungalows en een kampeerterrein.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Droomparken

DroomPark Buitenhuizen

Prijzen en beschikbaarheid

DroomPark Molengroet

Noord-Holland, Noord-Scharwoude

DroomPark Molengroet is een kindvriendelijk vakantiepark dat mooi is gelegen in de natuur. In de omgeving is van alles te doen voor jong en oud.

In het kort: ca. 179 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Droomparken

DroomPark Molengroet

Prijzen en beschikbaarheid

Bosch en Zee

Noord-Holland, De Koog

Bosch en Zee is een klein appartementencomplex op Texel op loopafstand van het strand. Het vakantiecomplex heeft een eigen zwembad en is mooi gelegen in de natuur.

In het kort: ca. 72 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Bosch en Zee

Prijzen en beschikbaarheid

Kustpark Texel

Noord-Holland, De Koog

Kustpark Texel is een mooi gelegen vakantiepark op slechts 2 km. van het strand. Dit vakantiepark op Texel beschikt o.a. over een subtropisch zwemparadijs en diverse speelmogelijkheden.

In het kort: ca. 290 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Kustpark Texel

Prijzen en beschikbaarheid

Bungalowpark Zuiderzee

Noord-Holland, Medemblik

Bungalowpark Zuiderzee is een ideaal vakantiepark voor iedereen die van watersport en rust houdt. Het park ligt bij het IJsselmeer en heeft veel faciliteiten voor jong en oud.

In het kort: ca. 176 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Bungalowpark Zuiderzee

Prijzen en beschikbaarheid

Marinapark Volendam

Noord-Holland, Volendam

Marinapark Volendam is een mooi vakantiepark dat aan de oevers van het IJsselmeer ligt. Op het park vind je o.a. een overdekt zwembad, vlakbij ligt een jachthaven.

In het kort: ca. 245 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - ligging aan het water - aangeboden door Roompot Vakanties

Marinapark Volendam

Prijzen en beschikbaarheid

Kustpark Egmond aan Zee

Noord-Holland, Egmond Aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee is een gezellig familiepark op twee kilometer van het strand. Op dit gezellige kustpark is ook een zwembad te vinden en faciliteiten voor jong en oud.

In het kort: ca. 170 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Roompot Vakanties

Kustpark Egmond aan Zee

Prijzen en beschikbaarheid

De Graaf van Egmont

Noord-Holland, Egmond Aan Zee

De Graaf van Egmont is een appartementencomplex dat direct aan het strand ligt. Met de zee voor de deur en gelegen aan de boulevard een topbestemming voor een strandvakantie.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Roompot Vakanties

De Graaf van Egmont

Prijzen en beschikbaarheid

Villaparc Duynopgangh

Noord-Holland, Julianadorp aan Zee

Villaparc Duynopgangh is een kleinschalig en rustig vakantiepark in de kop van Noord-Holland. Dit mooie bungalowpark ligt direct aan de duinen op loopafstand van het strand.

In het kort: ca. 47 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Villaparc Duynopgangh

Prijzen en beschikbaarheid

Noord-Holland

Noord-Holland is een veelzijdige provincie met strand, zee, natuur en gezellige steden. Bekijk hier de vakantieparken in Noord-Holland en ontdek deze leuke provincie.

Veelzijdig Noord-Holland

Noord-Holland is een veelzijdige provincie die deels wordt begrensd door de Noordzee, de Waddenzee en het IJsselmeer. Noord-Holland heeft van alles te bieden voor jong en oud.

Stranden en bollenvelden

Prachtige stranden worden afgewisseld met bloeiende bollenvelden en leuke plaatsen. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen of gewoon genieten op het strand. Niet voor niets zijn er veel vakantieparken in Noord-Holland te vinden.

Vakantieparken in Noord-Holland

Op deze pagina vind je de leukste vakantieparken in Noord-Holland. Bij elk park vind je uitgebreide informatie over o.a. de faciliteiten, accommodaties en uitstapjes in de omgeving.

Alle informatie over Noord-Holland vind je bij de VVV Hart van Noord-Holland.