Over De Kempervennen

Lees alles over dit vakantiepark in Noord-Brabant

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van De Kempervennen. De Kempervennen is een vakantiepark in Noord-Brabant en is te vinden in de plaats Westerhoven.

Impressie van De Kempervennen in Westerhoven, Noord-Brabant

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Westerhoven.

Informatie over De Kempervennen

De Kempervennen in Westerhoven – Noord-Brabant – is een bungalowpark dat grenst aan het mooie natuurgebied de Malpie. Het is een uitgebreid park met veel voorzieningen, de indoor skibaan en het subtropisch zwemparadijs zijn echte publiekstrekkers.

Op het park ligt een groot aantal cottages voor 2 tot 16 personen. De meeste cottages liggen midden in de natuur en zijn voorzien van alle comfort. Ook zijn er extra luxe bungalows met o.a. een bubbelbad en een sauna. Je kan kiezen uit verschillende luxeniveaus en prijsklasses.

Genieten voor jong en oud.

Op vakantiepark De Kempervennen hoeft niemand zich te vervelen. Je kan het hele jaar door skiƫn in het Montana Snowcenter, wakeboarden op een van de meren in het park en zelfs snorkelen in het Leven in Zee-bad.

Natuurlijk zijn er op De Kempervennen ook speeltuinen, sport- en spelfaciliteiten en een groot aantal horecavoorzieningen. Je ziet het, er is voor iedereen wel iets te vinden op het bungalowpark.

Ook in de omgeving van het vakantiepark is van alles te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het PSV-stadion, bewonder de papegaaien in Papegaaienpark Veldhoven of bezoek een van de leuke steden in de omgeving.

Op deze pagina vind je alle informatie over bungalowpark De Kempervennen, een leuk vakantiepark voor jong en oud waar ook je huisdier welkom is.

De Kempervennen boeken?

Wil je direct een verblijf op De Kempervennen boeken? Ga dan naar de website van Center Parcs en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij De Kempervennen in Westerhoven.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

De Kempervennen
Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven

Bekijk hier de ligging van De Kempervennen.