Prijzen en beschikbaarheid

De Kempervennen, Westerhoven

De Kempervennen is een leuk bungalowpark in Noord-Brabant. Het ligt midden in de natuur en grenst aan natuurgebied De Malpie waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Op het park zelf kan je indoor skiën, zwemmen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en snorkelen tussen de vissen in het Leven in Zee-bad. Op vakantiepark De Kempervennen vind je verschillende soorten cottages en luxe woonboten, midden in de natuur en voorzien van alle comfort. Gasten van alle leeftijden zullen hier een heerlijke tijd hebben!

Hier vind je de uitgebreide beschrijving De Kempervennen. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Noord-Brabant.

Bijzonderheden

  • subtropisch zwemparadijs
  • escape room (tegen betaling)
  • kinderboerderij
  • animatieprogramma
  • 5 restaurants

In het kort

  • ca. 725 accomodaties
  • honden welkom
  • autovrij vakantiepark
  • ligging in de natuur, in het bos
  • aangeboden door Center Parcs

Vakantiehuizen

Op De Kempervennen vind je vakantiehuizen voor 2 tot 16 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons Original Premium Cottage type KV224

Comfortabele 2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 26 m² - gelijkvloers - type: cottage - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - maximaal 2 personen

2-persoons Original Premium Cottage type KV224

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons Original VIP Cottage type KV244

Luxe 2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 54 m² - gelijkvloers - type: cottage - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - sauna - maximaal 2 personen

2-persoons Original VIP Cottage type KV244

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons Eden Premium Cottage type KV414

Comfortabele 4-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, twee badkamers, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 79 m² - gelijkvloers - type: cottage - 2 slaapkamers - 2 badkamers - 1 toilet - hond welkom - maximaal 4 personen

4-persoons Eden Premium Cottage type KV414

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op De Kempervennen.

De Kempervennen
Westerhoven (Noord-Brabant)

Adresgegevens

De Kempervennen
Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven

routebeschrijving

De Kempervennen boeken?

Wil je direct een verblijf op De Kempervennen boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Brabant. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor De Kempervennen is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van De Kempervennen:

Vakantiepark Brugse Heide

Noord-Brabant, Valkenswaard

Vakantiepark Brugse Heide is een familiepark dat erg geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen en natuurliefhebbers. Op het park vind je een openlucht zwembad met peuterbad.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Oostappen

Vakantiepark Brugse Heide

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Het Vennenbos

Noord-Brabant, Hapert

Landal Het Vennenbos is een autovrij bungalowpark midden in de Brabantse Kempen. Op het park vind je een subtropisch zwemparadijs en een groot indoor speelparadijs.

In het kort: ca. 523 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Het Vennenbos

Prijzen en beschikbaarheid

Bospark ‘t Wolfsven

Noord-Brabant, Mierlo

Bospark 't Wolfsven is een leuk vakantiepark dat midden in de bossen ligt. Dit gezellige park grenst aan een mooi natuurgebied en ligt vlak bij een groot natuurbad.

In het kort: ca. 300 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Roompot Vakanties

Bospark ‘t Wolfsven

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Noord-Brabant zoekt.