Over Bospark De Bikkels

Lees alles over dit vakantiepark in Noord-Brabant

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Bospark De Bikkels. Bospark De Bikkels is een vakantiepark in Noord-Brabant en is te vinden in de plaats Vlierden.

Impressie van Bospark De Bikkels in Vlierden, Noord-Brabant

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Vlierden.

Informatie over Bospark De Bikkels

Bospark De Bikkels in Vlierden – Noord-Brabant – is een kleinschalig en autovrij vakantiepark in natuurgebied de Peel. Het bungalowpark ligt midden in het bos en is omgeven door mooie natuur waar je uren kunt wandelen en fietsen. Kortom, een ideaal vakantiepark voor iedereen die van rust en natuur houdt.

Ook ouders met jonge kinderen zullen zich hier trouwens thuis voelen. Hoewel je op het park zelf weinig faciliteiten vindt heeft het bos altijd een grote aantrekkingskracht op kinderen. En in de omgeving van het park zijn genoeg activiteiten en uitstapjes te vinden voor jong en oud.

Faciliteiten op Bospark De Bikkels

Zoals gezegd vind je op Bospark De Bikkels slechts een aantal faciliteiten. Zo zijn er een paar speeltuintjes op het vakantiepark te vinden en is er een midgetgolfbaan. In de Nederlandse schoolvakanties is er bovendien gratis animatie voor kinderen t/m 12 jaar.

Verder vind je op het park een centrumgebouw met een eetcafé, snackbar en ontbijtshop. Ook de receptie is in het gebouw te vinden. Daarnaast zijn er enkele sport- en spelfaciliteiten zoals tafeltennis, een poolbiljart en een sport- en speelveld.

Voor alle andere benodigdheden kan je terecht in Helmond en Deurne. Hier vind je verschillende winkels, supermarkten en leuke restaurants en cafés. Beide plaatsen zijn in de omgeving van Bospark De Bikkels te vinden. Deurne ligt zelfs op slechts 5 kilometer van het park en is dus prima te bereiken op de fiets.

In de omgeving van het vakantiepark

In de omgeving van Bospark De Bikkels is gelukkig genoeg te beleven waardoor je je niet snel zal vervelen. Behalve de prachtige natuur rondom het park kan je leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Eindhoven en Valkenswaard. Ook de natuurgebieden Nationaal Park Groote Peel en Nationaal park De Maasduinen zijn prima te bereiken.

Voor kinderen is een uitstapje naar het Aardbeienland, attractiepark Toverland of bijvoorbeeld het BillyBird Park een aanrader. Ook zijn er verschillende dierentuinen in de omgeving van Bospark De Bikkels te vinden. Je ziet het, mogelijkheden genoeg voor een heerlijk verblijf in Noord-Brabant.

Bungalows en chalets in het bos

Op Bospark De Bikkels vind je geschakelde bungalows en vrijstaande chalets voor 4 tot 6 personen. Alle accommodaties liggen midden in het bos en zijn omgeven door lekker veel ruimte. Op je eigen terrasje kan je na een leuke dag lekker bijkomen bij je eigen bungalow of chalet.

Natuurlijk zijn alle accommodaties voorzien van een compleet uitgeruste keuken en een terras met tuinmeubilair. Je auto parkeer je op de algemene parkeerplaats en niet bij je accommodatie. Op de parkeerplaats staan bagagekarren waar je bij aankomst en vertrek gebruik van kan maken.

Ook naar Bospark De Bikkels?

Lijkt een vakantie of weekend weg in de Noord-Brabantse natuur je wel wat? Lees dan verder en kom alles te weten over de verschillende soorten bungalows en chalets, de faciliteiten op het park en leuke uitstapjes in de omgeving van Bospark De Bikkels.

Als je een geschikte accommodatie hebt gevonden kan je deze direct online boeken bij de aanbieder van dit vakantiepark in Noord-Brabant. Wij wensen je in elk geval alvast een heerlijk verblijf toe op dit kleinschalige vakantiepark.

Bospark De Bikkels boeken?

Wil je direct een verblijf op Bospark De Bikkels boeken? Ga dan naar de website van Roompot Vakanties en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Bospark De Bikkels in Vlierden.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Bospark De Bikkels
Biesdeel 4
5756 PK Vlierden

Bekijk hier de ligging van Bospark De Bikkels.