Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Vakantiepark Dierenbos

In de omgeving van Vakantiepark Dierenbos hoef je je niet te vervelen, voor jong en oud is er genoeg te beleven. Hier vind je slechts een paar van de hoogtepunten.

Nog meer leuke tips voor uitjes in de omgeving van het vakantiepark vind je o.a. bij de VVV Brabant, VVV Noordoost-Brabant en de VVV 's-Hertogenbosch.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Vakantiepark Dierenbos.

Met kinderen

Ballorig ‘s-Hertogenbosch

Bij Ballorig ‘s-Hertogenbosch kan je het hele jaar spelen. Deze binnenspeeltuin is leuk voor alle kinderen. Klimmen, klauteren en rennen. Weer of geen weer. Ook is er een apart peutergedeelte. Speciaal voor kinderen tot vijf jaar. Ouders kunnen  genieten van een kop koffie in het restaurant. Met gratis wifi en een leeshoek.

Ca. 12 km van het park

Ballorig ‘s-Hertogenbosch

Naar de website

De IJzeren Man

Bij strandbad IJzeren man in Vught vind je het langste strand van Brabant. Je kan er lekker zonnen en zwemmen. Kinderen vermaken zich in de grote speeltuin. Ook zijn er diverse wateractiviteiten. Voor een hapje en drankje kan je terecht bij het IJM Strandpaviljoen. Een heerlijk dagje uit voor jong en oud.

Ca. 19 km van het park

De IJzeren Man

Naar de website

Monkey Town Wijchen

In Monkey Town Wijchen kunnen kinderen t/m 14 jaar de hele dag spelen. In dit 2600m² grote indoor speelparadijs vind je van alles. Voor kleinere kinderen is er een peuterhoek. Hierin staan o.a. een rollerglijbaan, trampolines en ballenbak. Voor de grotere kinderen is er een groot klimrek en een laser game arena. Ouders kunnen genieten van een kop koffie en gratis wifi.

Ca. 38 km van het park

Monkey Town Wijchen

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

DAF Museum

In het DAF Museum val je van de ene verbazing in de ander. Je ontdekt er alles over de DAF voertuigen. Van 1928 tot heden. O.a. op het nagebouwde dorpsplein uit de jaren dertig. Met winkeltjes en oude garage. Bekijk alle voertuigen, van DAF personenwagens tot bussen. Maar ook militaire voertuigen en vrachtwagens. Ook staan er verschillende prototypes die nooit zijn geproduceerd.

Ca. 46 km van het park

DAF Museum

Naar de website

De Hooge Heide

Ontdek de achtertuin van Den Bosch op de Hooge Heide. Een toegankelijk natuurgebied dat veel te bieden heeft. Oude boerderijen en houtwallen. Maar ook de beroemde stuifzanden van Rosmalen, heide en bos. Ook horeca is er voldoende te vinden in dit veelzijdige stukje Brabant.

Ca. 2 km van het park

De Hooge Heide

Naar de website

De Thermen in Rosmalen

In Wellness Centre De Thermen in Rosmalen kom je helemaal tot rust. Lekker genieten in de sauna of de privé VIP-sauna. Of tijdens van een bauty behandeling of ontspannende massage. En tussendoor kan je voor een hapje of drankje terecht in het gezellige restaurant.

Ca. 6 km van het park

De Thermen in Rosmalen

Naar de website

De Tuinen van Appeltern

In De Tuinen van Appeltern vind je meer dan 200 voorbeeldtuinen. Je kan je wel voorstellen dat iedere tuinliefhebber hier geniet. In dit grootste tuininspiratiepark van Nederland kijk je je ogen uit. Natuurlijk kan je er ook terecht voor een hapje en drankje. Er zijn drie restaurants met terras, ieder met een eigen sfeer. Als je van groen houdt is dit een gezellig dagje uit.

Ca. 28 km van het park

De Tuinen van Appeltern

Naar de website

Eindhoven Museum

Museum door de Stad reist door de stad. Met installaties die geïnspireerd op de collectie van Eindhoven Museum. Op verschillende plekken zijn installaties en bijzondere exposities te zien. Kijk op de website voor de actuele informatie.

Ca. 48 km van het park

Eindhoven Museum

Naar de website

Kamp Vught

Een bezoek aan Kamp Vught is indrukwekkend. Het vroegere concentratiekamp is nu een nationaal monument. Ter nagedachtenis aan slachtoffers die er tijdens de Tweede Wereldoorlog zaten. De historie is nog steeds zichtbaar en voelbaar. Niet geschikt voor al te jonge kinderen.

Ca. 19 km van het park

Kamp Vught

Naar de website

Kasteel Hernen

Kasteel Hernen is een prachtig kasteel in het Land van Maas en Waal. Het is een omgrachte middeleeuwse burcht. Uniek zijn de overdekte weergangen die bij dit kasteel zijn te vinden. Voor kinderen is er een leuke speurtocht die je rondom het kasteel kan doen. Ook de omgeving van het kasteel is erg mooi. Je kan er wandelen door mooie bossen en lanen en graslanden.

Ca. 33 km van het park

Kasteel Hernen

Naar de website

Klimrijk Brabant

Bij Klimrijk Brabant vind je 7 parcoursen om te klimmen. Van makkelijk tot extra moeilijk. In het gratis speeltuintje de Speelberg kunnen kinderen nog even doorgaan. Naast de speeltuin vind je een terras. Behalve klimmen zijn er ook diverse escape rooms.

Ca. 54 km van het park

Klimrijk Brabant

Naar de website

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen is een Nationaal Park van ruim 3500 hectare. In dit prachtige en unieke natuurgebied kan je heerlijk wandelen en fietsen. Je ziet er stuifzandgebieden, moerassen en weilanden. Een veelzijdig gebied met een gevarieerde flora en fauna. Op deze interactieve kaart ontdek je wat er allemaal is te zien en te doen.

Ca. 32 km van het park

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Naar de website

Sportiom

Bij Sportion in Den Bosch is van alles te beleven. Je kan er zwemmen in het substropisch zwembad. Met o.a. een golfslagbad en snelle glijbanen. Maar vanaf het najaar ook schaatsen door grotten en over hellingen. Een sportieve dag uit voor jong en oud.

Ca. 10 km van het park

Sportiom

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Arnhem

Leuke stad met een groot aantal musea, leuke winkels en restaurants. Een aanrader is het Openluchtmuseum.

Ca. 67 km van het park

Arnhem

Naar de website

Den Bosch

Den Bosch is een gezellige en gastvrije stad. Een leuke bestemming voor een dagje uit waar van alles te doen is. Proef eerst de bekende Bossche Bollen en wandel daarna door de mooie stad. Je vindt er tal van winkeltjes, restaurants en cafés. Maar ook leuke musea, stadswandelingen of bijvoorbeeld een rondvaart. Den Bosch heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Heerlijk voor een dagje Brabant.

Ca. 13 km van het park

Den Bosch

Naar de website

Eindhoven

Bruisend centrum met een groot winkelaanbod, veel kroegen en restaurantjes, gezellige terrasjes en een levendig uitgaansleven.

Ca. 45 km van het park

Eindhoven

Naar de website

Helmond

In Helmond geniet je volop van de Brabantse gezelligheid. Je kan er heerlijk winkelen en wandelen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het Kasteel van Helmond. Tijdens een uitgezette stadswandeling of op eigen houtje. Na een leuke dag strijk je neer op een van de vele terrasjes. Helmond is erg leuk voor een dagje uit.

Ca. 45 km van het park

Helmond

Naar de website

Nijmegen

De oudste stad van Nederland. Leuke musea, winkels, cafés en restaurants en natuurlijk de Waalkade.

Ca. 50 km van het park

Nijmegen

Naar de website

Oss

In dit leuke stadje kan je heerlijk wandelen en winkelen. Naast de verschillende bezienswaardigheden vind je er gezellige terrassen en restaurants. Maak zeker een wandeling langs de Maas in de omgeving van Oss. En bezoek het Vorstengraf van Oss, het grootste en rijkste vorstengraf van Nederland.

Ca. 14 km van het park

Oss

Naar de website

Tilburg

Tilburg is een gezellige stad waar genoeg te doen is. Je kan er lekker winkelen en genieten van de Brabantse gastvrijheid. Lekker eten in een van de vele restaurants. Of een gezellig drankje doen in de cafés of op een terras. Maar ook kan je naar het Natuurmuseum Brabant. Of gewoon lekker wandelen door het levendige centrum. Een dagje Tilburg is een dagje genieten in het mooie Brabant.

Ca. 44 km van het park

Tilburg

Naar de website

Utrecht

Bezoek het kloppend hart van Nederland met de middeleeuwse binnenstad, de grachten en veel meer.

Ca. 71 km van het park

Utrecht

Naar de website

Vestingstad Grave

Grave is een schitterende vestingstad aan de Maas. In de monumentale binnenstad kan je heerlijk winkelen en rondkijken. Het mooie centrum staat vol met gerestaureerde panden. Het ademt nog de authentieke sfeer van vroeger uit. Bij lekker weer kan je terecht op de vele terrasjes in de historische stad. Ook zijn er regelmatig evenementen en activiteiten. Laat je eens verrassen en bezoek deze leuke stad.

Ca. 34 km van het park

Vestingstad Grave

Naar de website

Vakantiepark Dierenbos boeken?

Wil je direct een verblijf op Vakantiepark Dierenbos boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Brabant. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Vakantiepark Dierenbos is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Vakantiepark Dierenbos
Vinkeloord 1
5382 JX Vinkel

routebeschrijving