Vakantiepark Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide in Valkenswaard -Noord-Brabant – is een leuk vakantiepark dat tussen twee mooie natuurgebieden ligt. Door de ligging tussen de natuurgebieden Het Leenderbos en De Malpie is het park dan ook ideaal voor liefhebbers van rust en natuur.

In de directe omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen en volop genieten van het mooie open heidegebied en loofbos. Maar ook kinderen hoeven zich niet te vervelen op Vakantiepark Brugse Heide, zo vind je er o.a. een indoor speeltuin en een openlucht zwembad. Zowel natuurliefhebbers als gezinnen met kinderen zullen hier een heerlijke tijd beleven.

Faciliteiten op Vakantiepark Brugse Heide

Op Vakantiepark Brugse Heide vind je verschillende faciliteiten voor een leuk verblijf. Naast het openlucht zwembad en de indoor speeltuin is er voor kinderen genoeg te beleven. Lekker rondrijden op de skelterbaan, meerijden met het recreatietreintje, springen op de trampoline of knuffelen met de konijnen op de dierenweide zijn slechts enkele van de mogelijkheden op het park.

Voor de wat oudere gasten zijn er sport- en speelvelden, een biljarttafel en een tennisbaan op het vakantiepark te vinden. Bovendien nodigt het gezellige café De Stamgast uit tot een gezellig borreltje of een lekkere hap. Regelmatig worden er in het café leuke activiteiten geoganiseerd voor gasten van Vakantiepark Brugse Heide.

In de omgeving van het vakantiepark

Ook in de omgeving van Vakantiepark Brugse Heide is er voor jong en oud wel wat te doen. Het leuke plaatsje Valkenswaard ligt bijvoorbeeld vlakbij, ideaal om lekker te winkelen of een hapje te eten. Maar ook grotere plaatsen als Eindhoven en Roermond zijn prima te bereiken vanaf het park.

Voor kinderen zijn er leuke uitstapjes mogelijk naar bijvoorbeeld Beekse Bergen en Papegaaienpark Veldhoven. Ook zijn er leuke musea en andere bezienswaardigheden in de omgeving te vinden. Liefhebbers van rust en natuur zullen vooral genieten in de natuurgebieden Het Leenderbos en De Malpie. Kortom, Vakantiepark Brugse Heide heeft voor iedereen wel wat te bieden.

Comfortabele chalets in de natuur

Op Vakantiepark Brugse Heide vind je comfortabele chalets voor 4 tot 6 personen. De chalets zijn standaard voorzien van een goed uitgeruste keuken, een eigen badkamer, een gezellige woonkamer en een eigen terras. Tuinmeubilair is aanwezig zodat je heerlijk kan genieten van de buitenlucht bij je eigen chalet.

Wil je liever kamperen maar heb je geen zin om zelf een tent op te zetten? Kies dan voor een verblijf in een ingerichte vakantietent, lekker makkelijk en toch een vakantie in de buitenlucht. Bij het verblijf in een vakantietent kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van de camping op Vakantiepark Brugse Heide.

Op vakantie naar Vakantiepark Brugse Heide

Spreekt een vakantie op Vakantiepark Brugse Heide je wel aan? Lees dan snel verder en kom alles te weten over de soorten accommodaties, de faciliteiten op het park en leuke uitjes in de omgeving. Alle informatie hebben wij al voor je verzameld en netjes voor je op een rijtje gezet.

Heb je eenmaal een geschikte accommodatie gevonden dan kan je deze direct online boeken. Kijk dus snel verder en ontdek of Vakantiepark Brugse Heide iets voor je is. Wij weten zeker dat natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen een prima tijd zullen hebben op dit vakantiepark in het bourgondische Noord-Brabant.

Naar Vakantiepark Brugse Heide

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Vakantiepark Brugse Heide.

controleer beschikbaarheid

Vakantiepark Brugse Heide adres

Vakantiepark Brugse Heide
Maastrichterweg 183
5556 VB Valkenswaard

routebeschrijving