Kenmerken van Landal De Vers

Belangrijke eigenschappen van dit vakantiepark in Noord-Brabant

Wil je op vakantie naar Noord-Brabant? Dan is Landal De Vers in Overloon misschien wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de belangrijkste kenmerken van dit park.

Impressie van Landal De Vers in Overloon, Noord-Brabant

Zo krijg je snel een eerste indruk van het soort vakantiepark, de mogelijkheden voor huisdieren en of er bijvoorbeeld speciale zorgvoorzieningen aanwezig zijn. Wil je meer weten over de faciliteiten, accommodaties of andere informatie over dit vakantiepark in Noord-Brabant? Kies dan voor een van de onderwerpen hierboven.

Parkinformatie

Landal De Vers wordt aangeboden door Landal GreenParks. Landal GreenParks draagt zorg voor de verhuur van de verschillende accommodaties op dit park. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van dit vakantiepark in Noord-Brabant.

Ligging

 • Plaats: Overloon
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Landal De Vers ligt in de natuur, in het bos
 • Bekijk de ligging van Landal De Vers

Algemeen

 • Op Landal De Vers vind je ongeveer 175 accommodaties
 • Er zijn accommodaties voor 2 tot 10 personen
 • In sommige accommodaties zijn huisdieren toegestaan
 • Het vakantiepark is niet autovrij, parkeren kan op een parkeerplaats vlak bij de accommodatie

Parkthema

 • Kinderen en familie
 • Rust en natuur

Gezondheid en zorg

 • Speciale vakantiehuisjes voor mindervaliden
 • Vakantiedialyse mogelijk
 • Zorg en dienstverlening mogelijk

Meer informatie over zorg op Landal De Vers

Landal De Vers heeft een samenwerkingsverband met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Hier kunnen dialyse patiënten heen om hun behandelingen te krijgen, tijdens hun verblijf bij Landal De Vers. Het CMZ heeft twee dialysecentra waar je naartoe kunt, beiden zijn HKZ gecertificeerd. Je partner mag je tijdens de behandeling vergezellen, alleen tijdens het aan- en afsluiten van de apparatuur wordt hij of zij verzocht in de wachtkamer plaats te nemen. Tijdens je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van radio, tv en internet. Ook staat de roomservice klaar met wat eten en drinken. Combineer je behandeling bij het CWZ met een verblijf bij Landal De Vers, dan kan je naast je behandelingen genieten van een welverdiende vakantie. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de dialyseafdeling van het CWZ via tel. 024- 365 74 90.

Zorg algemeen

Landal GreenParks heeft een samenwerkingsverband met Comfortzorg. Via het landelijke netwerk kan je in alle parken in Nederland rekenen op zorg en hulpmiddelen. Om een accommodatie met zorg op maat te boeken kan je contact opnemen met 0900-8842 (€ 0,20 per minuut). Geef hierbij aan dat je gebruik wilt maken van Comfortzorg. Samen met een medewerker wordt dan de meest geschikte accommodatie op het park uitgezocht.

Nadat je accommodatie is gereserveerd neem je zelf contact op met Comfortzorg om te regelen welke zorg en/of hulpmiddelen nodig zijn tijdens je vakantie.

Landal De Vers boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Vers boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal De Vers in Overloon.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal De Vers
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Bekijk hier de ligging van Landal De Vers.