Over Landal De Vers

Lees alles over dit vakantiepark in Noord-Brabant

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal De Vers. Landal De Vers is een vakantiepark in Noord-Brabant en is te vinden in de plaats Overloon.

Impressie van Landal De Vers in Overloon, Noord-Brabant

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Overloon.

Informatie over Landal De Vers

Landal De Vers in Overloon – Noord-Brabant – is een leuk bungalowpark dat midden in de bossen ligt. Het vakantiepark ligt op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg in een prachtig gebied. In de omgeving van het park vind je o.a. recreatieplas ‘t Schaartven en Nationaal Park De Groote Peel.

Door de mooie ligging raden we je zeker aan om je fietsen mee te nemen of om deze op het park te huren. De omgeving leent zich namelijk uitstekend voor lange en mooie fietstochten. Geniet van de natuur of maak een mooie tocht naar bijvoorbeeld Venray. In de bossen rondom het park kan je bovendien heerlijk wandelen.

Van alles te doen voor jong en oud

Op Landal De Vers is van alles te doen. Zo vind je op het vakantiepark een overdekt zwembad met een spartelbadje. Ook is er een peuterglijbaan en een buitenkleuterbad, zwemplezier voor jong en oud dus. Verder vind je op het park verschillende sport- en spelmogelijkheden, bowlingbanen en verschillende speeltuinen. Bij het park ligt ook Grand Café Broer en Zus met o.a. een bar, een restaurant, een heerlijk terras en een snackbar.

Ook in de omgeving van Landal De Vers zal je je volop vermaken. Behalve wandelen en fietsen zijn er veel uitstapjes die je kunt maken. Bezoek leuke steden in Noord-Brabant of Limburg, geniet in natuurgebied De Groote Peel of maak een van de vele andere leuke uitstapjes die mogelijk zijn.

Vrijstaande bungalows in de bossen

Op bungalowpark De Vers vind je verschillende soorten bungalows voor 2 tot 10 personen. De bungalows liggen lekker rustig in de bossen en zijn voorzien van alle gemak en comfort. Na een leuke dag kom je lekker bij op je terras of op de comfortabele bank in je woonkamer.

Landal De Vers heeft ook speciale bungalows voor mindervaliden en kinderbungalows voor jonge gezinnen. Wens je iets meer luxe dan kies je natuurlijk voor een van de ‘luxe of comfort bungalows’ op het vakantiepark.

Bekijk snel alle faciliteiten, accommodaties en uitstapjes in de omgeving en laat de vakantiepret alvast beginnen. Voor een leuke vakantie in Noord-Brabant is vakantiepark Landal De Vers in Overloon zeker het overwegen waard. We wensen je alvast een fijn verblijf op dit leuke park!

Landal De Vers boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Vers boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal De Vers in Overloon.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal De Vers
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Bekijk hier de ligging van Landal De Vers.