Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Vers, Overloon

Landal De Vers is een bungalowpark midden in de bossen bij Overloon. Het vakantiepark ligt in de omgeving van een recreatieplas en natuurgebied De Groote Peel.

Je kan lekker fietsen door het mooie landschap en wandelen door de bossen. Zowel op het park als in de omgeving is er van alles te doen voor jong en oud. Op het vakantiepark vind je bungalows tot 10 personen, de bungalows liggen mooi in de bossen.Is Landal De Vers jouw park voor een leuke vakantie in Noord-Brabant?

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal De Vers. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Noord-Brabant.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 175 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren vlakbij het huisje
  • ligging in de natuur, in het bos
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal De Vers vind je vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons bungalow type 2AL

Comfortabele 2-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - sauna - maximaal 2 personen

2-persoons bungalow type 2AL

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons bungalow type 4B

4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow type 4B

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaand landhuis type 4BL

Luxe 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 92 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand landhuis type 4BL

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal De Vers.

Landal De Vers
Overloon (Noord-Brabant)

Adresgegevens

Landal De Vers
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

routebeschrijving

Landal De Vers boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Vers boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Brabant. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal De Vers is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal De Vers:

Het Meerdal

Limburg, America

Het Meerdal in America is een kindvriendelijk bungalowpark in de buurt van Venlo. Het park ligt tegen een bos in het midden van het gezellige Limburgse platteland.

In het kort: ca. 620 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Center Parcs

Het Meerdal

Prijzen en beschikbaarheid

Het Heijderbos

Limburg, Heijen

Het Heijderbos in Heijen is een schitterend gelegen bungalowpark in Limburg. Dit grote en veelzijdige vakantiepark ligt midden in de bossen van een riviervallei.

In het kort: ca. 750 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Center Parcs

Het Heijderbos

Prijzen en beschikbaarheid

Limburgse Peel

Limburg, America

Limburgse Peel in America is een bungalowpark in de bossen van Noord-Limburg. Dit leuke en kindvriendelijke park ligt lekker rustig, midden in het Limburgse landschap.

In het kort: ca. 500 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Center Parcs

Limburgse Peel

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Noord-Brabant zoekt.