Prijzen en beschikbaarheid

Bospark ‘t Wolfsven, Mierlo

Bospark 't Wolfsven is een leuk vakantiepark dat midden in de bossen ligt. Dit gezellige park grenst aan een mooi natuurgebied en ligt vlak bij een groot natuurbad.

Behalve in het natuurbad kan je op dit familiepark ook terecht in het overdekte zwembad. En er zijn nog veel meer faciliteiten die zorgen voor een geweldige vakantie. Ook liefhebbers van natuur kunnen dankzij de mooie omgeving alle kanten op. Op het park vind je bungalows tot 6 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Bospark ‘t Wolfsven. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Noord-Brabant.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 300 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren vlakbij het huisje
  • ligging in de natuur, in het bos
  • aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Bospark ‘t Wolfsven vind je vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaande bungalow type W4A

4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 55 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type W4A

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande white camp cottage type WVS4

4-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: cottage - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande white camp cottage type WVS4

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons vrijstaand chalet type WVR6

6-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 62 m² - gelijkvloers - type: chalet - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 6 personen

6-persoons vrijstaand chalet type WVR6

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Bospark ‘t Wolfsven.

Bospark ‘t Wolfsven
Mierlo (Noord-Brabant)

Adresgegevens

Bospark ‘t Wolfsven
Patrijslaan 4
5731 XN Mierlo

routebeschrijving

Bospark ‘t Wolfsven boeken?

Wil je direct een verblijf op Bospark ‘t Wolfsven boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Brabant. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Bospark ‘t Wolfsven is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Bospark ‘t Wolfsven:

Vakantiepark Prinsenmeer

Noord-Brabant, Asten-Ommel

Vakantiepark Prinsenmeer is een veelzijdig familiepark vlak bij het mooie natuurgebied de Peel. Op het vakantiepark ligt een groot strandbad én een subtropisch zwemparadijs.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Oostappen

Vakantiepark Prinsenmeer

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Brugse Heide

Noord-Brabant, Valkenswaard

Vakantiepark Brugse Heide is een familiepark dat erg geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen en natuurliefhebbers. Op het park vind je een openlucht zwembad met peuterbad.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Oostappen

Vakantiepark Brugse Heide

Prijzen en beschikbaarheid

De Kempervennen

Noord-Brabant, Westerhoven

De Kempervennen is een leuk bungalowpark in Noord-Brabant. Het ligt midden in de natuur en grenst aan natuurgebied De Malpie waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

In het kort: ca. 725 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Center Parcs

De Kempervennen

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Noord-Brabant zoekt.