Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Landal Kaatsheuvel

Landal Kaatsheuvel ligt in de provincie Noord-Brabant. Vlakbij gezellige steden maar toch midden in de natuur. In de omgeving is er dan ook van alles te beleven. Natuur, cultuur en ontspanning is allemaal te vinden. Hieronder vind je een aantal tips voor uitstapjes in de omgeving.

Voor nog meer leuke uitjes in de omgeving kan je terecht bij de VVV Brabant en op de website Visit Brabant.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Landal Kaatsheuvel.

Met kinderen

Ballorig ‘s-Hertogenbosch

Bij Ballorig ‘s-Hertogenbosch kan je het hele jaar spelen. Deze binnenspeeltuin is leuk voor alle kinderen. Klimmen, klauteren en rennen. Weer of geen weer. Ook is er een apart peutergedeelte. Speciaal voor kinderen tot vijf jaar. Ouders kunnen  genieten van een kop koffie in het restaurant. Met gratis wifi en een leeshoek.

Ca. 27 km van het park

Ballorig ‘s-Hertogenbosch

Naar de website

De Efteling

De Efteling is het bekendste familiepark van Nederland. Met leuke attracties voor alle leeftijden. Het is dan ook dé bestemming voor een gezellig dagje uit. Stap in een wereld vol wonderen en laat je verbazen. Wandel door het Sprookjesbos waar sprookjes tot leven komen. Of stap in een van de spectaculaire attracties voor de echte waaghals. De Efteling heeft voor jong en oud wat te bieden.

Ca. 2 km van het park

De Efteling

Naar de website

Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen sta je oog in oog met wilde dieren. Ga op safari door de mooie natuur en maak een unieke reis. Je kan dit doen met de auto, de bus of de boot. Als je wil kan je zelfs kiezen voor een wandelsafari en alles te voet verkennen. Na je ontdekkingsreis kan er natuurlijk ook gespeeld worden. Er zijn leuke speeltoestellen om te klimmen en klauteren. Of bekijk bijvoorbeeld de roofvogelshow. Je ziet het, volop plezier voor jong en oud.

Ca. 22 km van het park

Safaripark Beekse Bergen

Naar de website

Speelland Beekse Bergen

Geniet van een hele dag speelplezier en waterpret. Leuke attracties en evenementen, je raakt niet uitgekeken.

Ca. 22 km van het park

Speelland Beekse Bergen

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Kamp Vught

Een bezoek aan Kamp Vught is indrukwekkend. Het vroegere concentratiekamp is nu een nationaal monument. Ter nagedachtenis aan slachtoffers die er tijdens de Tweede Wereldoorlog zaten. De historie is nog steeds zichtbaar en voelbaar. Niet geschikt voor al te jonge kinderen.

Ca. 20 km van het park

Kamp Vught

Naar de website

Lot66 Breda

Bij Lot66 in Breda kan je terecht voor allerlei activiteiten. Of je nu wil karten of uit de escape room wil ontsnappen. Hier kan het allemaal. Verder kan je er terecht voor bowling en laser gaming. Op afspraak kunnen ook buitenactiviteiten worden georganiseerd. Na je activiteiten kan je er ook terecht voor de lunch, een hamburger of pizza.

Ca. 34 km van het park

Lot66 Breda

Naar de website

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen is een Nationaal Park van ruim 3500 hectare. In dit prachtige en unieke natuurgebied kan je heerlijk wandelen en fietsen. Je ziet er stuifzandgebieden, moerassen en weilanden. Een veelzijdig gebied met een gevarieerde flora en fauna. Op deze interactieve kaart ontdek je wat er allemaal is te zien en te doen.

Ca. 6 km van het park

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Naar de website

Natuurmuseum Brabant

In Natuurmuseum Brabant vermaken jong en oud zich. Kinderen kunnen bij de verschillende tentoonstellingen zelf dingen doen. Bijvoorbeeld opdrachten uitvoeren. Of op een speelse manier extra informatie krijgen. Er is veel aandacht voor de natuur. Maar ook voor het leven in het algemeen. Met leuke vaste en wisselende tentoonstellingen. Leuk voor alle leeftijden.

Ca. 16 km van het park

Natuurmuseum Brabant

Naar de website

Trappistenbrouwerij La Trappe

Ben je een bierliefhebber? Breng dan een bezoekje aan Trappistenbrouwerij La Trappe. Je kan hier o.a. een excursie maken door de brouwerij. Je leert alles over het productieproces en bezoekt verschillende gebouwen. Met een korte film krijg je een goede indruk van het kloosterleven. Maar ook over de historie van deze bijzondere brouwerij. Natuurlijk kan je ook een bierproeverij doen.

Ca. 20 km van het park

Trappistenbrouwerij La Trappe

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Breda

Breda is een van de meest gastvrije steden in ons land. Je kan er heerlijk winkelen in de historische binnenstad. Maar ook leuk wandelen door de stad met de vele mooie gebouwen. Voor een hapje en drankje kan je terecht in een van de vele restaurants en cafés. Deze actieve en levendige stad is erg leuk voor een gezellig dagje uit. Proef de Brabantste gastvrijheid in Breda.

Ca. 32 km van het park

Breda

Naar de website

Den Bosch

Den Bosch is een gezellige en gastvrije stad. Een leuke bestemming voor een dagje uit waar van alles te doen is. Proef eerst de bekende Bossche Bollen en wandel daarna door de mooie stad. Je vindt er tal van winkeltjes, restaurants en cafés. Maar ook leuke musea, stadswandelingen of bijvoorbeeld een rondvaart. Den Bosch heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Heerlijk voor een dagje Brabant.

Ca. 25 km van het park

Den Bosch

Naar de website

Tilburg

Tilburg is een gezellige stad waar genoeg te doen is. Je kan er lekker winkelen en genieten van de Brabantse gastvrijheid. Lekker eten in een van de vele restaurants. Of een gezellig drankje doen in de cafés of op een terras. Maar ook kan je naar het Natuurmuseum Brabant. Of gewoon lekker wandelen door het levendige centrum. Een dagje Tilburg is een dagje genieten in het mooie Brabant.

Ca. 17 km van het park

Tilburg

Naar de website

Landal Kaatsheuvel boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Kaatsheuvel boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Brabant. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Kaatsheuvel is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Kaatsheuvel
Duinlaan 5
5171 RN Kaatsheuvel

routebeschrijving