Kenmerken van Bosbad Hoeven

Belangrijke eigenschappen van dit vakantiepark in Noord-Brabant

Wil je op vakantie naar Noord-Brabant? Dan is Bosbad Hoeven in Hoeven misschien wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de belangrijkste kenmerken van dit park.

Impressie van Bosbad Hoeven in Hoeven, Noord-Brabant

Zo krijg je snel een eerste indruk van het soort vakantiepark, de mogelijkheden voor huisdieren en of er bijvoorbeeld speciale zorgvoorzieningen aanwezig zijn. Wil je meer weten over de faciliteiten, accommodaties of andere informatie over dit vakantiepark in Noord-Brabant? Kies dan voor een van de onderwerpen hierboven.

Parkinformatie

Bosbad Hoeven wordt aangeboden door Molecaten. Molecaten draagt zorg voor de verhuur van de verschillende accommodaties op dit park. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van dit vakantiepark in Noord-Brabant.

Ligging

  • Plaats: Hoeven
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Bosbad Hoeven ligt in de natuur
  • Bekijk de ligging van Bosbad Hoeven

Algemeen

Parkthema

  • Kinderen en familie
  • Rust en natuur

Gezondheid en zorg

Dit vakantiepark heeft geen speciale voorzieningen of accommodaties voor gasten die speciale zorg nodig hebben. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat zorgbehoevenden niet welkom zijn op Bosbad Hoeven. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kan je het best direct contact opnemen met Molecaten.

Bosbad Hoeven boeken?

Wil je direct een verblijf op Bosbad Hoeven boeken? Ga dan naar de website van Molecaten en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Bosbad Hoeven in Hoeven.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Bosbad Hoeven
Oude Antwerpsepostbaan 81b
4741 SG Hoeven

Bekijk hier de ligging van Bosbad Hoeven.