Bosbad Hoeven

Vakantiepark in Hoeven, Noord-Brabant

Molecaten Park Bosbad Hoeven is een vakantiepark met een spectaculair waterpretpark. Dit park is de ideale bestemming voor gezinnen met jonge kinderen én tieners.

Impressie van Bosbad Hoeven in Hoeven, Noord-Brabant

Dankzij de vele faciliteiten, het activiteitenprogramma en de leuke omgeving zal niemand zich hier vervelen. In het voorjaar en het najaar is het park erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. In de omgeving is het goed wandelen en fietsen. Op Bosbad Hoeven vind je stacaravans voor maximaal 6 personen. Lees hier de uitgebreide omschrijving van Bosbad Hoeven.

Accommodaties

4 tot 5-persoons vrijstaande stacaravan type Woodpecker

5-persoons stacaravan. Deze stacaravan beschikt o.a. over een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

opp: 34 m² - gelijkvloers - type: stacaravan - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - vrijstaand - apart toilet - douche - magnetron - terras - tuinmeubilair - vrijstaand - luxeniveau: standaard - maximaal 5 personen - toon meer kenmerken - toon minder kenmerken

4 tot 6-persoons vrijstaande stacaravan type Splesjhome

6-persoons stacaravan. Deze stacaravan beschikt o.a. over een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.

opp: 30 m² - gelijkvloers - type: stacaravan - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - vrijstaand - douche - magnetron - terras - tuinmeubilair - vrijstaand - luxeniveau: standaard - maximaal 6 personen

Kinderfaciliteiten: babybadje op aanvraag - camping-/kinderbedje op aanvraag - kinderstoel op aanvraag
- toon meer kenmerken - toon minder kenmerken

Bekijk alle accommodaties op Bosbad Hoeven (2)

Faciliteiten

Klik op één van de bovenstaande opties om een overzicht van alle faciliteiten te bekijken. Om de faciliteiten per accommodatie te zien kan je hier een keuze maken uit alle soorten accommodaties.

Kenmerken

Bosbad Hoeven is een vakantiepark van Molecaten. Op het vakantiepark vind je 2 verschillende soorten accommodaties tot maximaal 6 personen. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van het park.

Kijk hier voor de overige kenmerken van Bosbad Hoeven in Noord-Brabant.

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Adresgegevens

Bosbad Hoeven
Oude Antwerpsepostbaan 81b
4741 SG Hoeven

Ben je benieuwd wat er in de omgeving van Bosbad Hoeven is te doen? Bekijk dan snel de leuke tips die we voor je hebben verzameld zoals bijvoorbeeld De Efteling, Dierenpark De Oliemeulen of een dagje Willemstad.

Bosbad Hoeven boeken?

Wil je direct een verblijf op Bosbad Hoeven boeken? Ga dan naar de website van Molecaten en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Bosbad Hoeven in Hoeven.

Meer over dit vakantiepark

Vakantieparken in de omgeving

Kijk hier voor meer vakantieparken in Noord-Brabant.