Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Safari Resort Beekse Bergen

Vanuit je verblijf kan je onbeperkt naar het Safaripark en Speelland. Er is dus altijd wel wat te beleven op Beekse Bergen. Maar misschien wil je er wel eens op uit? Dan is er gelukkig ook in de omgeving van Safari Resort Beekse Bergen van alles te doen. We hebben een aantal leuke uitjes voor je op een rijtje gezet. Zowel voor jong als oud. Wil je nog meer ideeën voor uitjes in de omgeving van Beekse Bergen? Kijk dan eens bij de VVV Brabant en op Bezoek Hilvarenbeek.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Safari Resort Beekse Bergen.

Met kinderen

De Efteling

De Efteling is het bekendste familiepark van Nederland. Met leuke attracties voor alle leeftijden. Het is dan ook dé bestemming voor een gezellig dagje uit. Stap in een wereld vol wonderen en laat je verbazen. Wandel door het Sprookjesbos waar sprookjes tot leven komen. Of stap in een van de spectaculaire attracties voor de echte waaghals. De Efteling heeft voor jong en oud wat te bieden.

Ca. 24 km van het park

De Efteling

Naar de website

Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen sta je oog in oog met wilde dieren. Ga op safari door de mooie natuur en maak een unieke reis. Je kan dit doen met de auto, de bus of de boot. Als je wil kan je zelfs kiezen voor een wandelsafari en alles te voet verkennen. Na je ontdekkingsreis kan er natuurlijk ook gespeeld worden. Er zijn leuke speeltoestellen om te klimmen en klauteren. Of bekijk bijvoorbeeld de roofvogelshow. Je ziet het, volop plezier voor jong en oud.

Ca. 2 km van het park

Safaripark Beekse Bergen

Naar de website

Speelland Beekse Bergen

Geniet van een hele dag speelplezier en waterpret. Leuke attracties en evenementen, je raakt niet uitgekeken.

Ca. 2 km van het park

Speelland Beekse Bergen

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Annanina’s Rust

In Annanina’s Rust kan je heerlijk wandelen. Het ligt op een dekzandrug en is omgeven door drie beken. De Reusel, de Roodloop en het Spruitenstroompje. Er liggen verharde rolstoelpaden. Het bosrijke gebied is daarom ook toegankelijk voor mindervaliden.

Ca. 6 km van het park

Annanina’s Rust

Naar de website

Eindhoven Museum

Museum door de Stad reist door de stad. Met installaties die geïnspireerd op de collectie van Eindhoven Museum. Op verschillende plekken zijn installaties en bijzondere exposities te zien. Kijk op de website voor de actuele informatie.

Ca. 40 km van het park

Eindhoven Museum

Naar de website

Kempische Landgoederen

Door de Kempische Landgoederen kan je heerlijk wandelen en fietsen. Het groene natuurgebied beslaat maar liefst 4000 hectaren. Ontdek de mooie landgoederen in het groene landschap. Of strijk neer op een terrasje of bij een restaurant.

Ca. 3 km van het park

Kempische Landgoederen

Naar de website

Klimrijk Brabant

Bij Klimrijk Brabant vind je 7 parcoursen om te klimmen. Van makkelijk tot extra moeilijk. In het gratis speeltuintje de Speelberg kunnen kinderen nog even doorgaan. Naast de speeltuin vind je een terras. Behalve klimmen zijn er ook diverse escape rooms.

Ca. 35 km van het park

Klimrijk Brabant

Naar de website

Landgoed De Utrecht

In Landgoed De Utrecht vind je bossen, heide en vennen. In 2011 is er een uitkijktoren geopend. Hiervandaan heb je een schitterend uitzicht op 22 meter hoogte. Ook de monumentale brandtoren is een opvallende verschijning. In het natuurgebied zijn er verschillende wandel- en fietsroutes. Ook kan je terecht bij Herberg “De Bockenryder”.

Ca. 15 km van het park

Landgoed De Utrecht

Naar de website

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen is een Nationaal Park van ruim 3500 hectare. In dit prachtige en unieke natuurgebied kan je heerlijk wandelen en fietsen. Je ziet er stuifzandgebieden, moerassen en weilanden. Een veelzijdig gebied met een gevarieerde flora en fauna. Op deze interactieve kaart ontdek je wat er allemaal is te zien en te doen.

Ca. 22 km van het park

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Naar de website

Natuurmuseum Brabant

In Natuurmuseum Brabant vermaken jong en oud zich. Kinderen kunnen bij de verschillende tentoonstellingen zelf dingen doen. Bijvoorbeeld opdrachten uitvoeren. Of op een speelse manier extra informatie krijgen. Er is veel aandacht voor de natuur. Maar ook voor het leven in het algemeen. Met leuke vaste en wisselende tentoonstellingen. Leuk voor alle leeftijden.

Ca. 8 km van het park

Natuurmuseum Brabant

Naar de website

Trappistenbrouwerij La Trappe

Ben je een bierliefhebber? Breng dan een bezoekje aan Trappistenbrouwerij La Trappe. Je kan hier o.a. een excursie maken door de brouwerij. Je leert alles over het productieproces en bezoekt verschillende gebouwen. Met een korte film krijg je een goede indruk van het kloosterleven. Maar ook over de historie van deze bijzondere brouwerij. Natuurlijk kan je ook een bierproeverij doen.

Ca. 5 km van het park

Trappistenbrouwerij La Trappe

Naar de website

Van Abbe Musem Eindhoven

In het Van Abbe Musem vind je een uitgebreide collectie hedendaagse kunst. Het museum heeft een collectie van ruim 3.000 internationale kunstwerken. Hiervan wordt een selectie getoond in vaste en wisselende exposities. Ook voor kinderen worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Bekijk hiervoor de agenda.

Ca. 40 km van het park

Van Abbe Musem Eindhoven

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Breda

Breda is een van de meest gastvrije steden in ons land. Je kan er heerlijk winkelen in de historische binnenstad. Maar ook leuk wandelen door de stad met de vele mooie gebouwen. Voor een hapje en drankje kan je terecht in een van de vele restaurants en cafés. Deze actieve en levendige stad is erg leuk voor een gezellig dagje uit. Proef de Brabantste gastvrijheid in Breda.

Ca. 38 km van het park

Breda

Naar de website

Den Bosch

Den Bosch is een gezellige en gastvrije stad. Een leuke bestemming voor een dagje uit waar van alles te doen is. Proef eerst de bekende Bossche Bollen en wandel daarna door de mooie stad. Je vindt er tal van winkeltjes, restaurants en cafés. Maar ook leuke musea, stadswandelingen of bijvoorbeeld een rondvaart. Den Bosch heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Heerlijk voor een dagje Brabant.

Ca. 34 km van het park

Den Bosch

Naar de website

Eindhoven

Een dagje uit in Eindhoven is altijd gezellig. Er is in deze bruisende Brabantse stad van alles te zien en te doen. Leuke musea, tal van winkeltjes, gezellige restaurants en natuurlijk veel cafés. Regelmatig zijn er leuke evenementen. Ook een bezoekje aan Strijp-S is leuk. Hier slenter je door prachtig industrieel erfgoed. Bij lekker weer strijk je neer in een park of op een gezellig terras.

Ca. 39 km van het park

Eindhoven

Naar de website

Tilburg

Tilburg is een gezellige stad waar genoeg te doen is. Je kan er lekker winkelen en genieten van de Brabantse gastvrijheid. Lekker eten in een van de vele restaurants. Of een gezellig drankje doen in de cafés of op een terras. Maar ook kan je naar het Natuurmuseum Brabant. Of gewoon lekker wandelen door het levendige centrum. Een dagje Tilburg is een dagje genieten in het mooie Brabant.

Ca. 8 km van het park

Tilburg

Naar de website

Valkenswaard

Valkenswaard is een bourgondische gemeente. Het ligt midden in de schitterende natuur. Je vindt er leuke winkels en restaurantjes. In de zomer strijk je er lekker neer op een van de terrassen. Het bestaat uit de dorpskernen Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft. Er is bijna ieder weekend wel iets te doen.

Ca. 44 km van het park

Valkenswaard

Naar de website

Safari Resort Beekse Bergen boeken?

Wil je direct een verblijf op Safari Resort Beekse Bergen boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Brabant. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Safari Resort Beekse Bergen is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Safari Resort Beekse Bergen
Tilburgseweg 41
5081 NG Hilvarenbeek

routebeschrijving