Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin in Herpen – Noord-Brabant – is een rustig familiepark dat midden in de natuur is gelegen. Het deels autovrije vakantiepark is erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur en voor gezinnen met kinderen.

De omgeving nodigt uit tot lange wandelingen en mooie fietstochten waarbij je volop geniet van de mooie natuur. Op het vakantiepark vind je een openlucht zwembad dat bij slecht weer een overkapping heeft. Natuurlijk is er ook een apart peuterbad voor de kinderen te vinden.

Faciliteiten op Vakantiepark Herperduin

Op het vakantiepark vind je verschillende faciliteiten voor jong en oud. Behalve het zwembad is er genoeg te beleven op het park. Zo vind je er o.a. een midgetgolfbaan, een tennisbaan, een mooie zonneweide en verschillende speeltuintjes.

Natuurlijk zijn er ook verschillende horecavoorzieningen op het vakantiepark aanwezig. In de winkel kan je dagelijks terecht voor verse broodjes en een aantal noodzakelijke boodschappen. Omdat op het vakantiepark vooral de rust centraal staat vind je er geen speelautomaten of discotheek.

In de omgeving van Herperduin

Ook in de omgeving van Vakantiepark Herperduin hoef je je geen moment te vervelen. Behalve de schitterende natuur is er namelijk nog veel meer te zien en te doen in de omgeving van het vakantiepark. Jong en oud zullen zich dus prima vermaken tijdens een verblijf op het park.

Winkelen in leuke plaatsen als Oss en Uden, wandelen in mooie vestingstadjes als Heusden en Grave of een bezoek aan een museum? Het is allemaal mogelijk tijdens een lang weekend of vakantie op Vakantiepark Herperduin. Ook zijn er verschillende attractieparken en andere bezienswaardigheden in de omgeving te ontdekken.

Mooie bungalows in de natuur

Op Vakantiepark Herperduin vind je mooie vrijstaande bungalows voor 2 tot 8 personen. De bungalows zijn op verschillende delen van het park te vinden: Herperduin en de Bosrand. Herperduin is een autovrij deel van het vakantiepark, bij de bungalows in de Bosrand kan je een auto kwijt bij de accommodatie.

Natuurlijk zijn alle bungalows voorzien van het gemak en comfort dat je wenst tijdens je verblijf. Een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer, een badkamer en een terras met tuinmeubilair zijn standaard aanwezig. In een aantal bungalows is je hond bovendien van harte welkom.

Op vakantie naar Vakantiepark Herperduin?

Lijkt een vakantie op dit rustige vakantiepark je wel wat? Lees dan snel verder en ontdek alles over de verschillende soorten bungalows, de faciliteiten op het park en leuke uitstapjes in de omgeving. Dit vakantiepark is een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen en liefhebbers van rust en natuur.

Als je eenmaal een geschikte bungalow hebt gevonden kan je deze direct online boeken bij de aanbieder van het park. We weten zeker dat je een heerlijke tijd zal beleven op Vakantiepark Herperduin en zult genieten van een geweldig weekend weg of langere vakantie in Noord-Brabant.

Naar Vakantiepark Herperduin

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Vakantiepark Herperduin.

controleer beschikbaarheid

Vakantiepark Herperduin adres

Vakantiepark Herperduin
Schaijkseweg 12
5373 KL Herpen

routebeschrijving