Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Landal Duc de Brabant

In de omgeving van Landal Duc de Brabant is er genoeg te beleven voor jong en oud. Hier vind je slechts enkele van de vele hoogtepunten in de omgeving van het vakantiepark.

Wil je meer leuke tips voor uitstapjes in de omgeving? Kijk dan eens bij de VVV Brabant en de VVV Noordoost Brabant.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Landal Duc de Brabant.

Met kinderen

De Efteling

De Efteling is het bekendste familiepark van Nederland. Met leuke attracties voor alle leeftijden. Het is dan ook dé bestemming voor een gezellig dagje uit. Stap in een wereld vol wonderen en laat je verbazen. Wandel door het Sprookjesbos waar sprookjes tot leven komen. Of stap in een van de spectaculaire attracties voor de echte waaghals. De Efteling heeft voor jong en oud wat te bieden.

Ca. 37 km van het park

De Efteling

Naar de website

Dippie Doe

Leuke en spannende speelattracties voor kinderen tot 13 jaar, zowel binnen als buiten

Ca. 26 km van het park

Dippie Doe

Naar de website

Papegaaienpark Veldhoven

Opvangcentrum voor exotische vogels waar je veel vogelsoorten kan zien en zelfs voeren.

Ca. 17 km van het park

Papegaaienpark Veldhoven

Naar de website

Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen sta je oog in oog met wilde dieren. Ga op safari door de mooie natuur en maak een unieke reis. Je kan dit doen met de auto, de bus of de boot. Als je wil kan je zelfs kiezen voor een wandelsafari en alles te voet verkennen. Na je ontdekkingsreis kan er natuurlijk ook gespeeld worden. Er zijn leuke speeltoestellen om te klimmen en klauteren. Of bekijk bijvoorbeeld de roofvogelshow. Je ziet het, volop plezier voor jong en oud.

Ca. 15 km van het park

Safaripark Beekse Bergen

Naar de website

Speelboerderij De Hooiberg

Grote speelboerderij van maar lieft 4000 m², binnen- en buitenattracties voor kinderen tot 12 jaar.

Ca. 16 km van het park

Speelboerderij De Hooiberg

Naar de website

Speelland Beekse Bergen

Geniet van een hele dag speelplezier en waterpret. Leuke attracties en evenementen, je raakt niet uitgekeken.

Ca. 15 km van het park

Speelland Beekse Bergen

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Landgoed De Utrecht

In Landgoed De Utrecht vind je bossen, heide en vennen. In 2011 is er een uitkijktoren geopend. Hiervandaan heb je een schitterend uitzicht op 22 meter hoogte. Ook de monumentale brandtoren is een opvallende verschijning. In het natuurgebied zijn er verschillende wandel- en fietsroutes. Ook kan je terecht bij Herberg “De Bockenryder”.

Ca. 5 km van het park

Landgoed De Utrecht

Naar de website

Natuurmuseum Brabant

In Natuurmuseum Brabant vermaken jong en oud zich. Kinderen kunnen bij de verschillende tentoonstellingen zelf dingen doen. Bijvoorbeeld opdrachten uitvoeren. Of op een speelse manier extra informatie krijgen. Er is veel aandacht voor de natuur. Maar ook voor het leven in het algemeen. Met leuke vaste en wisselende tentoonstellingen. Leuk voor alle leeftijden.

Ca. 22 km van het park

Natuurmuseum Brabant

Naar de website

Streekmuseum De Acht Zaligheden

Krijg een beeld van het leven, wonen en werken van de Kempische mens in de periode 1850-1950.

Ca. 20 km van het park

Streekmuseum De Acht Zaligheden

Naar de website

Trappistenbrouwerij La Trappe

Ben je een bierliefhebber? Breng dan een bezoekje aan Trappistenbrouwerij La Trappe. Je kan hier o.a. een excursie maken door de brouwerij. Je leert alles over het productieproces en bezoekt verschillende gebouwen. Met een korte film krijg je een goede indruk van het kloosterleven. Maar ook over de historie van deze bijzondere brouwerij. Natuurlijk kan je ook een bierproeverij doen.

Ca. 17 km van het park

Trappistenbrouwerij La Trappe

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Den Bosch

Den Bosch is een gezellige en gastvrije stad. Een leuke bestemming voor een dagje uit waar van alles te doen is. Proef eerst de bekende Bossche Bollen en wandel daarna door de mooie stad. Je vindt er tal van winkeltjes, restaurants en cafés. Maar ook leuke musea, stadswandelingen of bijvoorbeeld een rondvaart. Den Bosch heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Heerlijk voor een dagje Brabant.

Ca. 41 km van het park

Den Bosch

Naar de website

Eindhoven

Een dagje uit in Eindhoven is altijd gezellig. Er is in deze bruisende Brabantse stad van alles te zien en te doen. Leuke musea, tal van winkeltjes, gezellige restaurants en natuurlijk veel cafés. Regelmatig zijn er leuke evenementen. Ook een bezoekje aan Strijp-S is leuk. Hier slenter je door prachtig industrieel erfgoed. Bij lekker weer strijk je neer in een park of op een gezellig terras.

Ca. 29 km van het park

Eindhoven

Naar de website

Tilburg

Tilburg is een gezellige stad waar genoeg te doen is. Je kan er lekker winkelen en genieten van de Brabantse gastvrijheid. Lekker eten in een van de vele restaurants. Of een gezellig drankje doen in de cafés of op een terras. Maar ook kan je naar het Natuurmuseum Brabant. Of gewoon lekker wandelen door het levendige centrum. Een dagje Tilburg is een dagje genieten in het mooie Brabant.

Ca. 21 km van het park

Tilburg

Naar de website

Landal Duc de Brabant boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Duc de Brabant boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Brabant. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Duc de Brabant is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Duc de Brabant
Westelbeersedijk 6
5087 TK Diessen-Baarschot

routebeschrijving