Prijzen en beschikbaarheid

Landal Duc de Brabant

Landal Duc de Brabant in Diessen-Baarschot – Noord-Brabant – is een gezellig bungalowpark midden in de natuur. Het vakantiepark ligt in het zuiden van de provincie naast Landgoed de Utrecht. In de omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen en verveel je je geen moment.

Genieten in Brabant

Geniet van het afwisselende landschap met mooie langgevelboerderijen, schitterende natuurgebieden en gezellige dorpjes. Bezoek leuke steden als Den Bosch of Tilburg of maak een van de andere uitstapjes in de omgeving.

Ook op het vakantiepark kom je helemaal tot rust. Zo heeft Landal Duc de Brabant o.a. een openlucht zwembad, verschillende sport- en spelmogelijkheden en een restaurant met streekspecialiteiten. Je geniet dus volop van het Bourgondische Brabant.

Kom tot rust in een vrijstaande bungalow

Op Landal Duc de Brabant vind je comfortabele vrijstaande bungalows voor 2 tot 10 personen. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en je voelt je er direct thuis. Wil je wat extra luxe? Kies dan bijvoorbeeld voor een bungalow met een jacuzzi in de tuin of een luxe bungalow met sauna en zonnehemel.

Ook vind je op Duc de Brabant speciale bungalows voor mindervaliden. Zoals je ziet is er voor iedereen wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk snel alle faciliteiten en de verschillende accommodaties op het park en kies voor een vakantie in Noord-Brabant. Iedereen, jong of oud, zal het helemaal naar zijn zin hebben bij Landal Duc de Brabant.

Landal Duc de Brabant boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Duc de Brabant boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Brabant. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Duc de Brabant is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Duc de Brabant
Westelbeersedijk 6
5087 TK Diessen-Baarschot

routebeschrijving