Prijzen en beschikbaarheid

Landal Duc de Brabant, Diessen-Baarschot

Landal Duc de Brabant is een klein bungalowpark midden in het Land van de Hilver. In het mooie en afwisselende landschap is het heerlijk fietsen en wandelen.

Geniet van de verschillende natuurgebieden en de knusse Kempische dorpskernen. Eenmaal terug op het vakantiepark kan je een duik nemen in het openluchtzwembad. Op het bungalowpark vind je comfortabale bungalows voor 2 tot 10 personen. Wil je ook genieten van een vakantie in deze gastvrije provincie? Dan is Duc de Brabant misschien wel jouw vakantiepark in Noord-Brabant.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Duc de Brabant. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Noord-Brabant.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 147 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Duc de Brabant vind je vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons vrijstaand loghome type 2A

2-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 36 m² - gelijkvloers - type: chalet - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 2 personen

2-persoons vrijstaand loghome type 2A

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande bungalow type 4B

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 95 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type 4B

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande bungalow type 4BLS

4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 95 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type 4BLS

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Duc de Brabant.

Landal Duc de Brabant
Diessen-Baarschot (Noord-Brabant)

Adresgegevens

Landal Duc de Brabant
Westelbeersedijk 6
5087 TK Diessen-Baarschot

routebeschrijving

Landal Duc de Brabant boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Duc de Brabant boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Noord-Brabant. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Duc de Brabant is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Duc de Brabant:

Safari Resort Beekse Bergen

Noord-Brabant, Hilvarenbeek

Op Safari Resort Beekse Bergen overnacht je tussen de wilde dieren. In luxe lodges, een safaritent of boomhut. Als gast heb je bovendien onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen én Speelland Beekse Bergen.

In het kort: ca. 220 accommodaties - huisdiervrij park - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Libéma

Safari Resort Beekse Bergen

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Beekse Bergen

Noord-Brabant, Hilvarenbeek

Vakantiepark Beekse Bergen is een heerlijk bungalowpark voor het hele gezin. Vlakbij vind je het safaripark en Speelland Beekse Bergen waar jong en oud volop zullen genieten. Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Libéma

Vakantiepark Beekse Bergen

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Het Vennenbos

Noord-Brabant, Hapert

Landal Het Vennenbos is een autovrij bungalowpark midden in de Brabantse Kempen. Op het park vind je een subtropisch zwemparadijs en een groot indoor speelparadijs.

In het kort: ca. 523 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Het Vennenbos

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Noord-Brabant zoekt.